Μα η Στέλλα Υφυπουργός Τουρισμού;(Φωτος) 

Ποιοι είναι πίσω από Χαμπιαούρη–Θα την πληρώσουν οι τελειόφοιτοι
Ο Εφέτης όλα τα βλέπει, όλα τα ξέρει και όλα τα φανερώνει..

Έρχεται το CNN Κύπρο 

Τα μάθατε; Το CNN έρχεται Κύπρο μέσω διαδικτύου. Ουσιαστικά το διαδικτυακό cnn.gr θα βρίσκεται πλέον και Κύπρο μέσω συνεργασίας με κυπριακή ιστοσελίδα. 

Και το Newsbomb… 

Όπως επίσης, απ’ ότι μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ, επαναλειτουργεί και το Newsbomb.com.cy. μέσω συνεργασίας του ελληνικού ομίλου με κυπριακό όμιλο των ΜΜΕ, αφού την πρώτη φορά το συγκεκριμένο Site δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά στην Κύπρο παρά το ότι το αντίστοιχο ελληνικό μεσουρανεί στην Ελλάδα. 

Και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ; 

Η κυπριακή έκδοση ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ των αδερφών Λοττίδη, έκανε event για τα 10χρονά της σε χλιδάτο εστιατόριο στο παλιό λιμάνι Λεμεσού. 

Αν και οι αδερφοί Λοττίδη ήθελαν να κρατήσουν το event σε κλειστό κύκλο τελικά επειδή καλεσμένος ήταν και ο Νίκαρος προσκλήθηκαν και τηλεοπτικά συνεργεία. 

Χμ. Ενδιαφέρον (στην εκδήλωση ήταν και η Επίτροπος Διοικήσεως απ’ ότι μάθαμε).

Απογειώθηκε ο ALPHA 

Και μιας και πιάσαμε σήμερα τα κους κους για τα κυπριακά ΜΜΕ, να σας πω ότι ο ΑΛΦΑ φαίνεται να «έπιασε την καλή» αυτή την χρονιά, αφού εμφανίζεται ως δεύτερο κανάλι σε τηλεθέαση μετά το SIGMA του Τσουρούλη. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα, με τις επίσημες μετρήσεις της abgcyprus την προηγούμενη βδομάδα το Γενικό Τηλεμερίδιο ήταν κατά σειρά: 

  • OTHERS 22.6%
  • SIGMA 17.6%
  • ALPHA KYPROY 13.5%
  • ANT1 12.3%
  • RIK1 11.6%
  • OMEGA 8.8%
  • OTHER CY 9.8%
  • RIK2 1.7%
  • ERT WORLD 1.1%
  • SMILE 1.0%

Αλλιώς όμως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Η εικόνα όμως αλλάζει όσον αφορά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, αφού η γενική εικόνα βάσει των επίσημων μετρήσεων, θέλει τον ΑΛΦΑ πέμπτο και τελευταίο σε τηλεθέαση (γύρω στο 10%) ενώ στην πρώτη θέση βρίσκονται σχεδόν εναλλάξ SIGMA και ΡΙΚ1 (γύρω στο 17%). ΩΜΕΓΑ και ΑΝΤ1 πολεμούν, επίσης σχεδόν εναλλάξ, για την τρίτη θέση (γύρω στο 14%).   

To σχέδιο μεταρρύθμισης στην Αστυνομία

Βροχή θέσεων για Αστυνομία

Θέλετε να γίνετε αστυνομικοί; Μην μου πείτε ότι όταν ήσασταν μικροί δεν το ονειρευτήκατε ποτέ… 

Τώρα λοιπόν, επί ΙΩΝΑ, τα όνειρα σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Διότι ο ΙΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ζητά όπως το 2019 ανοίξουν 411 θέσεις αστυφυλάκων και 60 Ειδικών Αστυνομικών.

Δηλαδή δίδει ευκαιρία ο ΙΩΝΑΣ σε 471 ανθρώπους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα… 

Οι μαθητές μας…

Θαυμάστε τα νιάτα μας. Μετακινούν επετείους για να μην έχουν να τρέχουν σε πορείες κατά τα Σαββατοκυρίακα και αργίες. 

Έτσι και για την επέτειο του Πολυτεχνείου, μιας και φέτος η 17η Νοεμβρίου έπεσε Σάββατο, έκαναν την πορεία τους την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου. Και εννοείται εν ώρα σχολικών ωρών. 

Που να τρέχουν τα κοπελλούθκια σιόρ τα Σάββατα σε εκδηλώσεις και πορείες. 

Μια χαρά πάμε ως Κύπρος. 

Σιζόπουλος: «Πολύ αρνητικά στοιχεία» στο έγγραφο Έιντε

Η πρόταση του Σιζόπουλου 

Ευτυχώς που είναι και ο Σιζόπουλος και έθεσε προς ρύθμιση κάτι που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο: 

Να μην επιτρέπεται η χρήση λατομικών υλικών ή μεταλλευμάτων που προέρχονται από την οροσειρά του Πενταδακτύλου. 

Μάλιστα στην Πρόταση Νόμου που κατέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σημειώνεται στην εισηγητική έκθεση ότι το φαινόμενο παρατηρήθηκε ουκ ολίγες φορές όπου δηλαδή ακόμη και για έργα του δημοσίου, οι εργολάβοι χρησιμοποιούσαν υλικά που προέρχονταν από τον Πενταδάκτυλο.

Η Στέλλα Μιχαηλίδου Υφυπουργός; 

Ο Νίκαρος φαίνεται πως θα αθετήσει την υπόσχεση που έδωσε στους Παραλιμνίτες ότι θα τους διορίσει κάποιον από την περιοχή τους Υφυπουργό Τουρισμού και οι κακές γλώσσες (όπως αυτή του Πιστολέρο) υποστηρίζουν ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού πάει στην Στέλλα Μιχαηλίδου. 

Ω ναι. Υποψήφια του ΕΥΡΩΚΟ και τώρα αντιπρόεδρος του ΔΣ ΡΙΚ. 

Η Στέλλα είναι ικανή μεν, αλλά για Υφυπουργός Τουρισμού, ο ΕΦΕΤΗΣ κρίνει ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. 

Ούτε και τα κριτήρια του Νίκαρου πρέπει να είναι τοπικά, ότι δήθεν ο Υφυπουργός Τουρισμού πρέπει και καλά να προέρχεται από το Παραλίμνι ή από την Αμμόχωστο. 

Ο Υφυπουργός Τουρισμού πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι σοβαρός/η και πρέπει να κατέχει το αντικείμενο αφού ο Τουρισμός είναι μια από τις κυριότερες πηγές εσόδων του κράτους. 

Παράλληλα, ο ΕΦΕΤΗΣ εκτιμά ότι ο Νίκαρος πρέπει να κινηθεί το συντομότερο δυνατόν και να ανακοινώσει την/τον Υφυπουργό έως τα τέλη Νοεμβρίου αφού τα καθήκοντα στο Υφυπουργείο αναλαμβάνονται 2 Ιανουαρίου. Εκτός και αν φυλάει τη θέση για Χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάποια… (ουπς. Μένω ως εδώ). 

Άντε φιλιά και τα λέμε νεξτ σάντει διότι τώρα πάω στο Boyz Stuff Show 2018 (δείτε εδώ)

Twitter: @efetis 

16