O Νίκαρος, ο Harris και η Ελένη ... Άτε τζαι που Δευτέρας δίαιτα

Ο Άντρος, ο Αναστασιάδης και τα κοτσινομανίταρα του Χριστοφίδη
Σε μια χώρα όπου όλα τρολάρονται και όλοι το παίζουν σοβαροί...

Γράφει ο Ακαταμάχητος

Άτε έμεινε μας και η σημερινή μέρα τζιαι που Δευτέρας… τζιαι που Δευτέρας…ΓΥ-ΜΝΑ-ΣΤΗ-ΡΙΟ.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επομένη των Φώτων πρέπει να θεσπιστεί ως Παγκύπρια Μέρα Εγγραφής σε Γυμναστήριο.

Δεν νομίζω να υπάρχει παρέα που να μην έχει τουλάχιστον έναν, ο οποίος θα πει την κλασσική ατάκα «Άτε ρε κοπέλια και που αύριο γυμναστήριο». Ή ακόμα πιο ξεκάθαρα και σίγουρα... Άτε τζαι που Δευτέρας δίαιτα κοπέλλια...

Πραγματικά την επομένη των Φώτων το σημείο εγγραφής νέων "αθλητών" στα γυμναστήρια πρέπει να πιάνει φωθκιά (σκοπίμως επικεντρώνομαι μόνο στο σημείο εγγραφής γιατί η εγγραφή είναι ένα πράμα, η προπόνηση στο γυμναστήριο είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία).

Σοβαρά τωρά πρέπει να γίνει ένα θέμα δημοσιογραφικά, να δούμε τι ποσοστό γράφεται μετά τα Φώτα και πόσοι που τούτους που γράφουνται εν ξαναπατούν μετά που δυο - τρεις μέρες.

Άτε τζαι που Δευτέρας Δίαιτα

Για να μην είμαστε όμως ισοπεδωτικοί έχει και κόσμο που δεν πάει γυμναστήριο αλλά ξεκινά "δίαιτα". Ναι ναι, τζίνην που ξεκινά που Δευτέρας..."

Κάποιος πολύ πετυχημένα τις προάλλες έγραψε:

O Άη Βασίλης έφυγε ο Διαιτολόγος έρχεται.

Πάντως αν θυμάστε όπως σας είπα και πριν τις γιορτές δεν είχα και ιδιαίτερες ορέξεις. Εκεί που επερίμενα τα μελομακάρονα πώς και πώς το Christmas cake, τη γέμιση, τη γαλοπούλα, που το ένα ως το άλλο φέτος δεν ήμουν και ιδιαίτερα δεκτικός.

Αυτό όμως πρέπει να σας πω ότι κράτησε μόνο ως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τζιαμέ που έκαμνα ζάπινγκ έπεσα πάνω στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου μας.

Δεν εχρειάστηκε τίποτε άλλο. Με τα πράματα που άκουσα έφτιαξε η διάθεση μου, άνοιξε η όρεξη μου, ένα κύμα ευφορίας κατέκλυσε την ψυχή μου.  

Και βέβαια όλα αυτά οφείλονται στον Πρόεδρό μας και το όραμα του για το 2019.  

Μα και τί δεν θα κάνει η κυβέρνηση το 2019: Ηλεκτρονική διακυβέρνηση παντού, πάταξη της διαφθοράς, εφαρμογή του ΓΕΣΥ, ισονομία, αξιοκρατία. Όσα δεν έκαμαμε σε 58 χρόνια θα τα κάμουμε φέτος.  

Θυμάται ο Πρόεδρος άραγε ότι μόλις πέρσι επανεκλέγηκε και έχει ακόμα τέσσερα χρόνια θητείας; 

Εμείς πάντως Πρόεδρε δεχούμαστε να κάμετε τα μισά φέτος και τα άλλα μισά του χρόνου και πάλε ευχαριστημένοι θα ‘μαστε.

Και ενώ ο πρόεδρος μας απλόχερα μοίρασε υποσχέσεις στον λαό, βρέθηκε ο τέως πρόεδρος ( Ο Δημήτρης Χριστόφιας για όσους τον έχετε ξεχάσει) και με συνέντευξη στην τουρκοκυπριακή Κibris, του άσκησε έντονη κριτική.  

Εμένα πάντως δεν μου το βγάζετε από το νουν ότι όποτε η κυβέρνηση βρεθεί στα θκυο στενά, σηκώνει ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος το τηλέφωνο και κανονίζει μια συνέντευξη του Χριστόφια.

Μόλις παίξει η συνέντευξη η δημοτικότητα της κυβέρνησης αποκαθίσταται.

Αλλά για να είμαστε δίκαιοι και ο Χριστόφιας να μην εδιούσε συνέντευξη τι έχει να φοβηθεί η κυβέρνηση όταν έχει τέτοιους λεβέντες, με τέτοια φωτογένεια στο δυναμικό της;

O  Χάρης Γεωργιάδης διαβάζει Θάτσερ

Όπως βλέπετε, εδώ, ο Χάρης Γεωργιάδης ή Harry όπως φαίνεται ότι θα προτιμούσε να τον αποκαλούμε σύμφωνα με τις τελευταίες του φωτογραφήσεις (αύτη και εκείνη με το κυνήγι), κρατά ευλαβικά το βιβλίο της Θάτσερ στέλνοντας το ίδιο μήνυμα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. 

«Ο άντρας με το σιδηρούν προσωπείο ήρθε για να μείνει» 

Σε περίπτωση όμως που ο Harry δεν εκπληρώσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες μπορεί κάλλιστα να κάνει καριέρα στον μαγικό κόσμο του Χόλυγουντ.  

ο φισλερ

Ναι κυρίες και κύριοι η πιο πάνω φωτογραφία είναι πέρα για πέρα αληθινή και απεικονίζει τον ταλαντούχο αλλά όχι και τόσο γνωστό (στην Κύπρο) ηθοποιό του Χόλυγουντ Patrick Fischler.

Γι΄αυτό ο Χάρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και σε περίπτωση που καταφέρει να ικανοποιήσει ΟΛΕΣ του τις φιλοδοξίες, ξέρουμε και ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί στην ταινία που θα γυριστεί με φόντο την ζωή του.

Μιας και πιάσαμε την showbiz δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στον πολιτικό «γάμο» ή καλύτερα στην ανανέωση όρκων μεταξύ του Νικόλα και της Ελένης. 

Συνεργασία φωτιά για τον Μάη

Ναι είναι γεγονός ότι η Ελένη Θεοχάρους θα κατέβει και αυτή την φορά υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά αυτή την φορά με το ΔΗΚΟ.(!)

Εμείς δεν έχουμε παρά να χαιρετίσουμε την συνεργασία που είναι ξεκάθαρο ότι εδράζεται σε θέσεις αρχών (!!!) και να ζητήσουμε αν κάποια στιγμή μπορούν να μας εξηγήσουν σε περίπτωση εκλογής της Ελένης σε ποιον θα ανήκει η έδρα.

Στην Αλληλεγγύη ή στο ΔΗΚΟ;  Στο ΔΗΚΟ ή στην Αλληλεγγύη; ΟΕΟ;

Τι σου είναι το μυαλό όμως...Μόλις θυμήθηκα ένα άλλο όνομα Κύπριας της οποίας το όνομα είχε ακουστεί έντονα και σε περίπτωση που κλειδώσει θα θεωρηθεί η «απόλυτη» υποψηφιότητα. Δεν είναι άλλη από την "απόλυτη" Άννα Βίσσιη.

Ο δαιμόνιος Αβέρωφ έπιασε την μεζούρα και ξεκίνησε τις μετρήσεις.

Εγώ ξέρετε ότι μιαν αδυναμία στην "απόλυτη σταρ" την έχω. Σε κάθε άρθρο σχεδόν συναφέρνω την. 

Σε περίπτωση πάντως που η Άννα όλων μας συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο θα ήθελα πολλά να την δω σε πανελ με την Ελένη. Α; Έννεν; 

Πάντως εγώ σας διαβεβαιώ ότι έξω βρέχει, δεν μας φτύνουν...ακόμα!

Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τις βροχές του τελευταίου μήνα. Αποδείχτηκαν χρυσάφι για την διψασμένη κυπριακή γη. Όπως φαίνεται ο στρούθος έπαθε συχνοουρία και επήε ερωτικός μεταναστάτης από την Λάρνακα στην Λεμεσό. 

Ευτυχώς που εκτιστήκαν και οι πύργοι να μπορεί ο κόσμος να φκει για να σωθεί. Να φανούν τζιαι τζιίνοι κάπου χρήσιμοι ρε παιδί μου.

Κανένα παράπονο δεν έχουμε από τον Γενάρη. Έφερεν μας δώρα, κιλά, προεδρικό μήνυμα, ονόματα υποψηφίων για ευρωεκλογές αλλά κυρίως έφερεν μας το JANUHAIRY.

Ναι είναι η νέα μορφή φιλανθρωπίας και απευθύνεται μόνο σε γυναίκες που για ένα μήνα πρέπει να παραμείνουν αξύριστες για καλό σκοπό. Γι' αύτό αδέρφια ό,τι σκοπούς έχετε κρατείστε τους για Valentine’s. Μόνο 45 μέρες μακριά είναι.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας αφιερώσω ακόμα ένα τραγούδι της «απόλυτης» αλλά μιας και είναι το πρώτο άρθρο της χρονιάς θα κάμω μια αφιέρωση στον εαυτό μου.

Τζιαι την πουλουστρένα πρώτα.

16