Όταν η Μετεωρολογική μας μιλούσε για ξηρούς και θερμούς χειμώνες

Ο Άντρος, ο Αναστασιάδης και τα κοτσινομανίταρα του Χριστοφίδη
Σε μια χώρα όπου όλα τρολάρονται και όλοι το παίζουν σοβαροί!

Γράφει ο Ακαταμάχητος

Πραγματικά μερικές φορές θεωρώ ότι τίποτε δεν λειτουργεί σωστά μέσα σε τούτο το κράτος και να φανταστείτε δεν είμαι ισοπεδωτικός σαν άνθρωπος.

Αλλά ας μου πει κάποιος τί δουλεύει σωστά. Πέστε μου μια υπηρεσία που ο κόσμος μπορεί να στηριχτεί πάνω της. ΜΙΑΝ. Πέστε μου μιαν...

Χμμ...Να σκεφτώ... Να πιάσουμε για παράδειγμα την μετεωρολογική υπηρεσία.

Μες τον Οκτώβρη ήταν καλεσμένος σε εκπομπή ο Διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας και όταν ερωτήθηκε τί χειμώνα θα έχουμε βάσει της εποχικής πρόβλεψης της μετεωρολογικής υπηρεσίας, απάντησε μεταξύ άλλων: «Σχετικά θερμό και ξηρό χειμώνα».

Δηλαδή αν ήμουν εγώ τουρίστας και εβάσιζα τις διακοπές μου στα λεγόμενα του συγκεκριμένου κυρίου, ήταν να κινήσω αγωγή για εσκεμμένη παραπληροφόρηση.

Πραγματικά δεν γίνεται να επήαν τόσο λάθος. Το μόνο πράμα που ήβρεν λλίον είναι ότι υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα. Συνέχεια όμως...Πως γίνεται να μεν ήβραν το συνέχεια; 

Μάσσιαλλα των παιθκιών πραγματικά δεν εκουτσίισαν.  

Επιστημονικά εργαλεία τζαι πελλάρες...Ας πιάσουμε που μιαν κρυστάλλινη σφαίρα ή φλυντζάνι του καφέ. Έλεος δηλαδή. Να προβλέπουν θερμό και ξηρό χειμώνα και να μας προκύπτει ένας από τους πιο βροχερούς και τσουχτερούς χειμώνες των τελευταίων πενήντα χρόνων.

Εφκήκαν βέβαια πριν λίγες μέρες και είπαν MEA CULPA. Παιθκιά συγγνώμη που σας το λαλώ αλλά μόνο ένας σε αυτό τον τόπο φκαίνει κάθε τρεις και λίγο και λέει MEA CULPA και φκάλλει την καθαρή...Εν θα σας πω όνομα γιατί ως τωρά τόσα χρόνια έπρεπε να ξέρετε!

Να ντύνεστε καλά και αν σας ρωτήσει ο μάστρος σας αύριο γιατί δεν επήετε δουλειά πείτε του:

«Eίχαμε οδηγίες να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις».

Εξαιρετικά Αφιερωμένο στην μετεωρολογική υπηρεσία

16