Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παρέμβαση: Θα τον διαγράψουν; Ε, και;

Τσαγγάρης Παναγιώτης -
12.07.2022

Παρέμβαση: Θα τον διαγράψουν; Ε, και;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ / Twitter: @tsangarisp

Σήμερα (12/7) το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ θα συζητήσει μεταξύ άλλων και το θέμα ενδεχόμενης διαγραφής του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Και αν αποφασίσουν την διαγραφή του, ε, και;

Θεωρούν ότι νοιάζει την κοινωνία αν ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ή όχι μέλος του ΔΗΣΥ;

Γίνεται αντιληπτό ότι η διαγραφή αποσκοπεί σε δυο στόχους: 1/ Να σταματήσουν οι φήμες περί αποχώρησης του Αβέρωφ από την κούρσα των εκλογών υπέρ του Ν Χριστοδουλίδη και 2/ στην επαύριον των εκλογών και το τι δέον γενέσθαι στην περίπτωση εκλογής του (αν εκλεγεί δεν θα μπορεί να γίνει η διαγραφή του και πλέον θα έχει λόγο στα εσωτερικά του κόμματος).

Μα δεν χρειάζεται η διαγραφή για να μην επισυμβεί ούτε το ένα, ούτε το άλλο. 

Στον ΔΗΣΥ δίνουν την εντύπωση ότι έμειναν στην δεκαετία του ‘90. Γιατί χρειάζεται να διαγράψουν ένα δημοφιλές πρόσωπο, μέλος τους;

Αυτοί δεν είναι που έβαζαν στα ψηφοδέλτια τους μη Συναγερμικά στελέχη μόνο και μόνο επειδή ήταν δημοφιλή; Αρκετά μάλιστα πρόσωπα εξ αυτών εξελέγησαν και διέπρεψαν.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης τυγχάνει να είναι δημοφιλής. Και την ίδια ώρα, μέλος του ΔΗΣΥ, το οποίο -έστω- ότι παρασπόνδησε και τράβηξε το δρόμο του και εμφανίζεται με τεράστια αποδοχή. 

Αυτό θα έπρεπε να κοίταζαν στο ΔΗΣΥ και να βρουν το λάθος.

Δηλαδή, πώς ένα πρόσωπο, νικάει μέχρι στιγμής ένα κόμμα 46 ετών με 17 Βουλευτές, με κομματικό μηχανισμό, με Πρόεδρο Δημοκρατίας, με Κυβέρνηση, με 11 και τόσους Υπουργούς, κυβερνητικό μηχανισμό, με Πρόεδρο Βουλής. 

Διότι ευθύνη δεν φέρει ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Ευθύνη φέρουν όλοι αυτοί. 

Συνεπώς το Πολιτικό Γραφείο έχει σοβαρότερη δουλειά να κάνει, παρά να αποφασίσει την διαγραφή του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Home