Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

5η Πρόεδρος ΔΗΣΥ – Ποια είναι η ΑΝΝΙΤΑ που σε 7 χρόνια τα ‘σάρωσε’ σχεδόν όλα...

Offsite Team -
12.03.2023

5η Πρόεδρος ΔΗΣΥ – Ποια είναι η ΑΝΝΙΤΑ που σε 7 χρόνια τα ‘σάρωσε’ σχεδόν όλα...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 12/3)

Η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ από το Σάββατο 11/3/23 είναι πλέον η 5η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΔΗΣΥ έχει γυναίκα στο πηδάλιο και μάλιστα την νεαρότερη Πρόεδρο Κόμματος στην σύγχρονη κομματική ιστορία (37 ετών) σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος βρέθηκε στο πηδάλιο του ΔΗΚΟ σε ηλικία 40 ετών. 

Η πολιτική πορεία της Αννίτας Δημητρίου είναι αξιοσημείωτη: 

Με μόλις 7 χρόνια εμπειρία ως ενεργή πολιτικός και ως Βουλεύτρια κατάφερε να εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής και να είναι η δεύτερη τη τάξει αξιωματούχος του Κράτος ενώ χθες κατάφερε να γίνει η Πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος. 

Η δε εκλογή της στη Βουλή το 2016 ήταν επίσης επεισοδιακή αφού η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έγινε παγκύπρια γνωστή λόγω της αφαίρεσης της από το Ψηφοδέλτιο ΔΗΣΥ Λάρνακας με στόχο να λάβει τη θέση ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, επίσης εκ Λάρνακας. Η είδηση προκάλεσε σάλο και σωρεία αντιδράσεων με αποτέλεσμα ο ΔΗΣΥ να υποχρεωθεί να ανακαλέσει την απόφαση του και να εντάξει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του την ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, η οποία εξελέγη πρώτη στην επαρχία της με 4.006 σταυρούς προτίμησης, διπλάσιος σχεδόν αριθμό από τον δεύτερο υποψήφιο. 

Στις Προεδρικές Εκλογές του 2018, η ΑΝΝΙΤΑ επιλέχθηκε ως Εκπρόσωπος Τύπου της υποψηφιότητας ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.

Το 2021 η ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ εξελέγη εκ νέου Βουλεύτρια ΔΗΣΥ Λάρνακας λαμβάνοντας το εκπληκτικό 6,147 σταυρούς προτίμησης, ίσους σχεδόν με όσους σταυρούς προτίμησης έλαβαν όλοι οι άλλοι 5 υποψήφιοι Βουλευτές του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα. 

Χθες (11/3) η ΑΝΝΙΤΑ κατάφερε να εκλεγεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΣΥ με το εκπληκτικό ποσοστό 69.18% λαμβάνοντας 14.287 ψήφους ενώ ο ανθυποψήφιός της, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έλαβε 6.365 ψήφους ή 30.82%. 

Αυτά εν συντομία Σύντροφοι και Συναγωνιστές για την νέα Πρόεδρο του ΔΗΣΥ. 

Λέτε το 2028 να την δούμε και στο ΛΟΦΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ε, μα, αφού όπως πάει τα σάρωσε όλα τα υπόλοιπα.

Home