Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αναστασιάδης προς Συναγερμικούς: Στηρίζουμε Κυβέρνηση Νίκου

Offsite Team -
03.06.2023

Αναστασιάδης προς Συναγερμικούς: Στηρίζουμε Κυβέρνηση Νίκου

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 28/5/2023)

Μα τι ΧΑΣΤΟΥΚΙ ήταν αυτό από τον ΝΙΚΑΡΟ προς την ΠΙΝΔΑΡΟΥ;;;;;;;;;;;; 

Ο Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη (23/5/23) στο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ και το τι δήλωσε όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση, δεν αναμενόταν από την ΠΙΝΔΑΡΟΥ. 

Ο πρώην Πρόεδρος ουσιαστικά ΕΔΩΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στην Κυβέρνηση του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ: 

‘ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ’. 

«Χαίρομαι γιατί οι πολιτικές που ακολουθούνται δημιουργούν τις προοπτικές για συνέχιση μιας επιτυχούς διακυβέρνησης, αλλά και με νέες ιδέες, οι οποίες είναι πάντοτε καλοδεχούμενες. Και είναι και αναμενόμενο να παρατηρούνται και αλλαγές πολιτικής σε ορισμένους τομείς που μπορεί να είναι πιο δημιουργικές. Συνεπώς, θέλω να εκφράσω την απόλυτη μου ικανοποίηση», είπε συγκεκριμένα ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ με το πέρας της συνάντησης που είχε με τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ.

Η τοποθέτηση αυτή του ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΝΔΑΡΟΥ όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ με αρκετά στελέχη να δυσανασχετούν και να εκλαμβάνουν την τοποθέτηση του πρώην ΠτΔ και πρώην ηγέτη τους ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και προσπάθεια ΡΥΜΟΥΛΚΥΣΗΣ του ΔΗΣΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

Για την ΑΝΝΙΤΑ πάντως ακούγονται ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΤΑ από Συναγερμικούς ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να διαχειριστεί καθόλου το ζήτημα με αποτέλεσμα η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΣΥ πλέον να είναι για τα καλά ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ. 

Η εξέλιξη με το ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΥΣ να στηρίξουν την Κυβέρνηση του ΝΙΚΟΥ αναμένεται να έχει ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ προς την ΠΙΝΔΑΡΟΥ, η οποία θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ‘μαζέψει τα κομμάτια της’ έως τον ερχόμενο ΜΑΙΟ που θα πάει στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ και στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ. 

Αλλά κυρίως θα πρέπει να αποφασίσει: ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ή ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Διότι το ερώτημα συνεχίζει να υφίσταται και ενόσω δεν υπάρχει ξεκάθαρη θέση οι ΣΥΝΑΓΕΡΜΙΚΟΙ είναι διχασμένοι. Κάποιοι στηρίζουν την ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και κάποιοι ΟΧΙ.   

Οπόταν ΑΝΝΙΤΑ: Ο ΔΗΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ Ή ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ;;;;;;;;;;;;

Ωεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Home