Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Πιέζουν Φύτο να μείνει στο Οργανωτικό

Offsite Team -
07.06.2023

ΔΗΚΟ: Πιέζουν Φύτο να μείνει στο Οργανωτικό

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 04/06/2023)

Την ώρα που όλα ήταν ΟΜΑΛΑ στο ΔΗΚΟ, φαίνεται να προκύπτουν διάφορες επιπλοκές ενόψει και των ενδοκομματικών τους εκλογών. 

Διότι ο άνθρωπος που προοριζόταν για την θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ όπως σας είπε ο ΕΦΕΤΗΣ πήγε στο ΛΟΦΟ όπου θα του ανατεθούν καθήκοντα συμβούλου για τον ΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

Την ίδια ώρα ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ μας ξεκαθάρισε στον ΑΘΩ ότι δεν πρόκειται να αξιοποιηθεί στο κυβερνητικό σχήμα, τουλάχιστον επί του παρόντος.

Οπόταν ο ΑΘΩΣ κάνει δεύτερες σκέψεις για να διεκδικήσει κάποια θέση στο ΔΗΚΟ

Συνεπώς τώρα την θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ σκέφτεται να διεκδικήσει ο ΑΘΩΣ, που μέχρι σήμερα είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του κόμματος, θέση την οποία θα διεκδικήσει ο ΣΟΛΩΜΟΥ

Η κατάσταση όμως περιπλέκεται ακόμη περισσότερο διότι αρκετοί ΔΗΚΟικοί πιέζουν τον ΦΥΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, τον νυν ΓΕΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ, να επαναδιεκδικήσει την θέση. Ο ΦΥΤΟΣ δήλωσε αρχικά ότι δεν θα διεκδικούσε για το χατίρι του βοηθού του (ο οποίος όμως όπως είπαμε πήγε στο ΛΟΦΟ). Από την στιγμή που τη θέση πλέον δεν θα διεκδικήσει ο βοηθός του, πολλοί ΔΗΚΟικοί θεωρούν πως είναι καλύτερα για το κόμμα να συνεχίσει στη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ο ΦΥΤΟΣ.  

Θα έχει action…………….

Home