Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μάχη ΔΗΚΟικών για την Αντιπροεδρία του ΔΗΚΟ και στο βάθος ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…

Offsite Team -
23.03.2023

Μάχη ΔΗΚΟικών για την Αντιπροεδρία του ΔΗΚΟ και στο βάθος ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 19/3)

Εκλογές δεν έχει μόνο ο ΔΗΣΥ αλλά και το ΔΗΚΟ. 

Αν και οι εκλογές στο ΔΗΚΟ θα είναι τον ΙΟΥΛΙΟ, το ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ αλλά και των 3 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ είναι τεράστιο. 

Όπως έγραψε τις προάλλες η OFFSITE, για τη θέση του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ίσως να έχουμε και ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ μεταξύ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ και ΧΡΥΣΗ.

Όμως μάχη αναμένεται να υπάρξει και για τις θέσεις των 3 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ αφού ήδη άρχισαν να ακούγονται ονόματα εν δυνάμει υποψηφίων. 

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο ‘παζάρι’ τα ονόματα των νυν Αντιπροέδρων ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ καθώς και τα ονόματα στελεχών όπως ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Βουλευτής Πάφου), ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (μέλος Εκτελεστικού), ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΔΙΑΣ (μέλος Εκτελεστικού) ενώ αρκετά άλλα στελέχη και μέλη επιδεικνύουν το ενδιαφέρον τους. Πάντως όπως μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ ο εκ των νυν αντιπροέδρων ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ δεν προτίθεται να διεκδικήσει

Ο ΑΘΩΣ μας επίσης ΔΕΝ αναμένεται να διεκδικήσει τη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του κόμματος.

Πάντως οι επερχόμενες ενδοκομματικές εκλογές θα καθορίσουν εν πολλοίς και ποιοι θα βρεθούν στο ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΔΗΚΟ για τις εκλογές του ΜΑΙΟΥ ’24 μιας και ο νυν ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΔΗΚΟ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, είναι ήδη δυο συνεχόμενες θητείες στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και η ανανέωση θεωρείται δεδομένη.  

Home