Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

‘Νεκατωσιές’ στο ΑΚΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ με φόντο Δημοτικές…

Offsite Team -
18.09.2023

‘Νεκατωσιές’ στο ΑΚΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ με φόντο Δημοτικές…

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 17/9/2023)

Αρκετές ‘νεκατωσιές’ γίνονται στο ΑΚΕΛ, όπως είπε ένας Σύντροφος, στον ΕΦΕΤΗ. 

Ενόψει και των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, κάποια στελέχη του ΑΚΕΛ, θεωρούσαν ότι θα είχαν την ευκαιρία να αξιοποιηθούν αλλά όπως προχωρούν τα πράγματγα αντιλήφθηκαν πως μάλλον η ΕΖΕΚΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ έχει άλλα πλάνα. 

Ο λόγος για τους δυο ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΚΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΚΩΣΤΑ και ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ, οι οποίοι λόγω του εσωτερικού κανονισμού του ΑΚΕΛ δεν θα μπορούν να επαναδιεκδικήσουν βουλευτική έδρα το 2026 και ως εκ τούτου θα ήθελαν να αξιοποιηθούν στην ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Ο ΑΝΤΡΟΣ ΚΑΥΚΑΛΙΑΣ φαίνεται να τα κατάφερε, αφού Σύντροφος μου είπε, πως προκρίνεται από το Κόμμα για ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, αφού ο ΑΡΜΕΥΤΗΣ φαίνεται ότι θα είναι υποψήφιος και του ΔΗΣΥ (πέραν του ΔΗΚΟ) (τις προάλλες σας γράψαμε ότι ο ΑΡΜΕΥΤΗΣ μάλλον θα υποστηριχτεί από ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ και μεγάλη μερίδα του ΔΗΣΥ).

Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν και φαίνεται πως και η ΠΙΝΔΑΡΟΥ θα ήθελε επίσημα να έχει υποψήφιο τον ΑΡΜΕΥΤΗ και συνεπώς το ΑΚΕΛ προσανατολίζεται στον ΑΝΤΡΟ ΚΑΥΚΑΛΙΑ. 

Οπόταν ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑ έμεινε εκτός πλάνων (μέχρι στιγμής) και μάλιστα λέγεται ότι παραιτήθηκε και από την επαρχιακή του ΑΚΕΛ… 

0
Home