Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Οικονομικός Χειμώνας στο ΔΗΣΥ, οικονομική Άνοιξη στο ΔΗΚΟ 

ΕΦΕΤΗΣ -
19.03.2023

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Οικονομικός Χειμώνας στο ΔΗΣΥ, οικονομική Άνοιξη στο ΔΗΚΟ 

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Χοντρό παρασκήνιο για Πρέσβη στην Αθήνα…

D

Πολλά λέγονται και γράφονται για την ‘ΘΕΣΗ MARSHMALLOW’ ΠΡΕΣΒΗ στην ΑΘΗΝΑ

Η ΘΕΣΗ είναι ελκυστική για όλους τους πολιτικούς που ψάχνουν την ΞΑΠΛΑ και ΑΡΑΧΤΗ μιας και η συγκεκριμένη θέση είθισται να δίδεται σε πρόσωπα εκτός ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. 

Ωστόσο ο ΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ μας προσδίδει άλλη διάσταση στην συγκεκριμένη θέση και δεν αποκλείεται να διορίσει και μέλος του ΥΠΕΞ. 

Το όνομα του ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Κ. ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ ίσως να βολεύει και τους ευρύτερους σχεδιασμούς του ΝΙΚΟΥ αφού αν τον διορίσει πρέσβη στην Αθήνα τότε μπορεί να προχωρήσει σε άλλο Γενικό Διευθυντή του ΥΠΕΞ μιας και οι σχέσεις ΝΙΚΟΥ – ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ δεν ήταν και στα καλύτερά τους. 

Ας μην ξεχνάμε και την αλλαγή πόστου στο ΥΠΕΞ της ΦΙΛΙΠΠΑΣ από τον ΚΟΡΝΗΛΙΟ, κάτι που ίσως η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ να μην ξεχάσει ποτέ. 

Να σημειώσουμε πάντως ότι η πεπατημένη είναι πως σε περίπτωση μετακίνησης Γενικού Διευθυντή ΥΠΕΞ, τότε η μετακίνηση γίνεται είτε σε ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ είτε σε ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ διότι οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση θεωρείται υποβάθμιση. 

Πάντως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ φεύγει από την συγκεκριμένη θέση και όπως μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ μας ΜΑΣΑ ΣΙΔΕΡΑ…  

 

Μάχη ΔΗΚΟικών για την Αντιπροεδρία του ΔΗΚΟ και στο βάθος ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ…

D

Εκλογές δεν έχει μόνο ο ΔΗΣΥ αλλά και το ΔΗΚΟ. 

Αν και οι εκλογές στο ΔΗΚΟ θα είναι τον ΙΟΥΛΙΟ, το ενδιαφέρον για τις θέσεις του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ αλλά και των 3 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ είναι τεράστιο. 

Όπως έγραψε τις προάλλες η OFFSITE, για τη θέση του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ίσως να έχουμε και ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ μεταξύ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ και ΧΡΥΣΗ.

Όμως μάχη αναμένεται να υπάρξει και για τις θέσεις των 3 ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ αφού ήδη άρχισαν να ακούγονται ονόματα εν δυνάμει υποψηφίων. 

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στο ‘παζάρι’ τα ονόματα των νυν Αντιπροέδρων ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ καθώς και τα ονόματα στελεχών όπως ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ (Βουλευτής Πάφου), ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ (μέλος Εκτελεστικού), ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΔΙΑΣ (μέλος Εκτελεστικού) ενώ αρκετά άλλα στελέχη και μέλη επιδεικνύουν το ενδιαφέρον τους. Πάντως όπως μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ ο εκ των νυν αντιπροέδρων ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ δεν προτίθεται να διεκδικήσει

Ο ΑΘΩΣ μας επίσης ΔΕΝ αναμένεται να διεκδικήσει τη θέση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ του κόμματος.

Πάντως οι επερχόμενες ενδοκομματικές εκλογές θα καθορίσουν εν πολλοίς και ποιοι θα βρεθούν στο ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΔΗΚΟ για τις εκλογές του ΜΑΙΟΥ ’24 μιας και ο νυν ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ του ΔΗΚΟ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ, είναι ήδη δυο συνεχόμενες θητείες στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ και η ανανέωση θεωρείται δεδομένη.  

 

Τι έχει κατά νου ο Κεραυνός; Ζήτησε μητρώο κακοπληρωτών

D

Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει ότι ο ΜΑΚΑΡΟΣ (Κεραυνός) ζήτησε από τις Τράπεζες να του ετοιμάσουν ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ

Δηλαδή όσους έχουν ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ και ενώ μπορούν να τα εξοφλήσουν δεν το πράττουν

Τι να έχει κατά νου ο ΜΑΚΗΣ; 

ΜΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ. 

Λοιπόν, Ο ΕΦΕΤΗΣ έχει τη λύση, σας την είπε ξανά αλλά δεν τολμάτε: 

ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΚ στις Τράπεζες να προχωρήσουν σε μαζικές εκποιήσεις σε όσους έχουν ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ και την ίδια ώρα διαθέτουν ΣΠΙΤΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΞΩΧΙΚΑ, την ίδια ώρα που είναι μέτοχοι σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και κρύβονται, την ίδια ώρα που ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ και άλλα εισπράττουν και άλλα δηλώνουν ως εισόδημα. 

Παράλληλα, προστατέψετε την Α’ ΚΑΤΟΙΚΙΑ. 

Για να δούμε όμως τι πραγματικά σκέφτηκε ο ΜΑΚΗΣ.

Διότι ούτως ή άλλως ο χρόνος τρέχει και πρέπει εντός 30 ημερών να παρουσιάσει –όπως είπε- ΠΛΑΝΟ για τις ΕΚΠΟΙΗΣΕΙΣ. 

 

Θέλει Βότση για Επίτροπο Προεδρίας – Αντιδρά ο Καρογιάν

D

Άγριο παρασκήνιο εκτυλίσσεται στο ΛΟΦΟ με τον ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ να προσανατολίζεται στον ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΤΣΗ ως ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ. 

Ο ΝΙΚΟΣ προσπαθεί με κάθε τρόπο να διασφαλίσει και τον ΑΓΓΕΛΟ ΒΟΤΣΗ, ο οποίος τον στήριξε στην Προεκλογική του, και όπως φάνηκε και από τους πλείστους διορισμούς του νέου Προέδρου, ο τελευταίος ‘δεν ξεχνά’ όσους τον βοήθησαν, έλεγε με θετική προσέγγιση πολιτικό πρόσωπο. 

Ωστόσο φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή, έλεγε το ίδιο πρόσωπο στον ΕΦΕΤΗ, διότι στον διορισμό του ΒΟΤΣΗ αντιδρά το αρφούι μου ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΟΓΙΑΝ. 

Μα, Καρογιάν μου, κανεί με τον Βότση. 

Άφηστον άνθρωπο να πιάσει και καμιά θέση.

Δεν φτάνει που του έφαγες την έδρα στη Βουλή, εννά του κόψεις και το Επιτροπάτο;;;;;;;;;;;;;

 

Οικονομικός Χειμώνας στο ΔΗΣΥ, οικονομική Άνοιξη στο ΔΗΚΟ

D

Βαρύ είναι και το ‘Οικονομικό κλίμα’ στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ όπως πληροφορείται Ο ΕΦΕΤΗΣ, αφού η νέα ηγεσία και κυρίως η νέα Πρόεδρος ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ θα πρέπει να εξεύρει τους τρόπους αλλά κυρίως τους ΠΟΡΟΥΣ για να συντηρήσει το μεγάλο κόμμα του ΔΗΣΥ. 

Ο ΔΗΣΥ ίσως να αριθμεί και πέραν των 100 εργαζομένων, έλεγε Συναγερμικός στον ΕΦΕΤΗ, με ένα payroll γύρω στο 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο, πρόσθεσε για να εξηγήσει ότι μαζί με τα τρέχοντα έξοδα ο ΔΗΣΥ για να μπορεί να λειτουργήσει ως κόμμα χρειάζεται πέραν των 2,5 εκατομμυρίων τον χρόνο

Το χειρότερο όμως για την ΑΝΝΙΤΑ είναι πως με τον ΔΗΣΥ να είναι στην Αντιπολίτευση ‘εξαφανίζονται’ και οι ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, όπως γίνεται βεβαίως με όλα τα κόμματα που δεν είναι εξουσία. 

Και Ο ΕΦΕΤΗΣ σας εξηγεί πώς δουλεύει το πράμα: 

Ένας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ θα σπονσάρει όλα τα μεγάλα κόμματα. Ωστόσο το κυβερνών κόμμα έχει την ‘τιμητική του’ και εννοείται ότι θα πάρει την μερίδα του λέοντος. Για παράδειγμα αν διαθέσει 100,000 ευρώ, τα 60,000 θα πάνε στο κυβερνών κόμμα και τα υπόλοιπα θα διανεμηθούν σε κάποια από τα υπόλοιπα κόμματα που είναι στη Βουλή. 

Όπως λοιπόν έρχεται ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ για ΔΗΣΥ, τα πράγματα λειτουργούν αντίστροφα για το ΔΗΚΟ, το οποίο υποδέχεται –επιτέλους μετά από μια 13ετία- την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ

Ήδη Ο ΕΦΕΤΗΣ μαθαίνει πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό οι υπάλληλοι του ΔΗΚΟ πληρώθηκαν στην ώρα τους.  

Ιδιαίτερα με το στάτους που διαθέτει ο ΝΙΚΟΛΑΣ, ως ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ τα πράγματα μόνο ΕΥΟΙΩΝΑ μπορούν να είναι για το ΔΗΚΟ.

…και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ και ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Home