Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΑΝΤΙ-ΑΠΟΕΛ, ΑΝΤΙ-Μάκης, ΑΝΤΙ-Αβέρωφ, ΑΝΤΙ-Νικόλας κτλ

Offsite Team -
09.08.2022 - 09:00

ΑΝΤΙ-ΑΠΟΕΛ, ΑΝΤΙ-Μάκης, ΑΝΤΙ-Αβέρωφ, ΑΝΤΙ-Νικόλας κτλ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 7/8)

Αν δεν το καταλάβατε κοπέλες και κοπέλια βρισκόμαστε στην εποχή των ΑΝΤΙ

Η αρχή έγινε με τους ΑΝΤΙ-ΟΜΟΝΟΙΑ επειδή η Shυλλάκα έπιανε σερί τα Πρωταθλήματα. Ωστόσο επειδή τότε η τεχνολογία ήταν πρωτόγονη ή δεν υπήρχε καν, δεν ήταν και τόσο διαδεδομένη αυτή η τάση του «ΑΝΤΙ». 

Στην σύγχρονη εποχή εμφανίστηκαν οι ΑΝΤΙ-ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο σκηνικό όπως τότε με ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά τώρα με το ΑΠΟΕΛ αφού ο ΘΡΥΛΟΣ την τελευταία 10ετία τους πήρε και τα σώβρακα. 

Μετά συνεχίστηκε η τάση των ‘ΑΝΤΙ’ με τον ΜΑΚΗ τον Μανιταρά τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή σε φάση ‘εμφύλιου’ οι ΑΠΟΕΛίστες δημιουργήθηκαν οι ‘ΑΝΤΙ-Μάκηδες’. Είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για λόγους σημασίας είτε και είτε. 

Με την έναρξη της προεκλογικής και την εμφάνιση των διαφόρων υποψηφίων αναδείχθηκε ακόμη μια τάση. Αυτή των ΑΝΤΙ-Αβερωφικών, που και πάλι παραπέμπει σε εμφύλια κατάσταση στο ΔΗΣΥ με όσους δεν διορίστηκαν, δεν προάχθηκαν, δεν κανονίστηκε το κοπελλούδι τους να τα έχουν με τον ΑΒΕΡΩΦ. 

Το ίδιο έγινε και στο ΔΗΚΟ με τους ‘ΑΝΤΙ-Νικολήδες’ όπου διάφοροι ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΗΚΟικοί με το που βρέθηκαν εκτός ‘εξουσίας’ και εκτός του ‘κύκλου του Νικόλα’ άρχισαν την μουρμούρα με αποκορύφωμα τη διάσπαση του ΔΗΚΟ. 

Όπως και στην ΕΔΕΚ με τους ‘ΑΝΤΙ-Σιζοπουλικούς’ που επειδή κάποιοι ΕΔΕΚίτες ΔΕΝ πάνε τον Μαρίνο είναι άξιοι να διαλύσουν την ΕΔΕΚ μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν τον ΣΙΖΟ.  

Γενικά λοιπόν ζούμε σε μια εποχή του ‘ΑΝΤΙ’. 

Κάνω επιλογές βάσει του ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ αντί του ΤΙ ΘΕΛΩ. 

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ λαλώ σας. Είναι ωσάν να αγοράζεις Mercedes (έστω και αν δεν σου αρέσει) επειδή ΔΕΝ θέλεις BMW (btw δεν παίζονται τα νέα μοντέλα της BMW).

#ΠΕΛΛΟΤΟΠΟΣ 

 

Home