Αποστόλου: Βγάζει στη φόρα ασφαλιστική ως πρώην καρκινοπαθής

Αποστόλου: Βγάζει στη φόρα ασφαλιστική ως πρώην καρκινοπαθής

Την απάντηση ασφαλιστικής εταιρείας που αρνήθηκε να του προσφέρει κάλυψη έδωσε φόρα-παρτίδα στη δημοσιότητα ο εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Αποστόλου, θέλοντας να αναδείξει την ανάγκη στήριξης του «μονοασφαλιστικού ΓεΣΥ». 

Ο Αποστόλου, ο οποίος σε πιο νεαρή ηλικία είχε περάσει από τη δοκιμασία θεραπείας καρκίνου, ζήτησε «προσφορά για διάφορα ασφαλιστικά σχέδια μεταξύ των οποίων και για ασφάλεια υγείας» από εταιρεία του κλάδου. Μίλησε με εκπρόσωπο της εταιρείας και «λέγοντας του το ιατρικό μου ιστορικό μου ζήτησε να επισυνάψω στο έμαιλ και διάφορα ιατρικά έγγραφα. Το έπραξα». Η συνέχεια ήταν άκρως ενδιαφέρουσα… Ο Αποστόλου έλαβε το εξής μήνυμα: «Εκείνο που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και να είστε σίγουρος ότι μας λυπεί αυτό».

Επισυνάπτοντας φωτογραφία της απάντησης, ο νεαρός πολιτικός τονίζει μεταξύ άλλων: «Σέβομαι και εκτιμώ το επάγγελμα του ασφαλιστή και τον ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες στην οικονομία του τόπου μας. Ο πατέρας μου υπήρξε ασφαλιστής. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε η ασφαλιστική βιομηχανία να προσφέρει αυτό που έχει η κοινωνία ανάγκη στον κλάδο Υγείας. Για αυτό το ΓεΣΥ ορθώς σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται στην βάση μιας καθολικής και ενιαίας ασφάλισης. ΓεΣΥ σημαίνει ασφάλεια για όλους, υγεία για όλους.». Αυτούσια την ανάρτηση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.  

Home