Άρχισαν τα όργανα στην Πινδάρου - Συνέντευξη-φωτιά Παμπορίδη

Άρχισαν τα όργανα στην Πινδάρου - Συνέντευξη-φωτιά Παμπορίδη

Τέρμα τα μούσια από τον Παμπορίδη (Φωτογραφία)
«Η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται σε πρόδηλη δυσαρμονία με τον συναγερμικό κόσμο. Και δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται"

Φωτιές, που μάλλον δεν θα σβήσουν εύκολα, άναψε η συνέντευξη-ποταμός του πρώην Υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη στην αρχισυντάκτρια του Φιλελεύθερου Ανδρούλα Ταραμουντά. Ο Γιώργος Παμπορίδης επικρίνει ανοιχτά την «συγκεκριμένη ηγεσία» του ΔΗΣΥ για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, λέει: 

  • «Η ηγεσία του κόμματος βρίσκεται σε πρόδηλη δυσαρμονία με τον συναγερμικό κόσμο. Και το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται κιόλας.»
  • «Σε αυτά τα έξι χρόνια που βρίσκεται στο πηδάλιο του κόμματος η συγκεκριμένη ηγεσία δεν μπόρεσε να κρατήσει το Συναγερμό στις ράγες που θεμελίωσε η ιστορική μας ηγεσία.»
  • «Υπάρχει αποξένωση από τη βάση επειδή υπάρχει αποξένωση από τις αρχές και αξίες τις οποίες ο Συναγερμός υπηρέτησε από την ίδρυσή του.»
  • «Δεν μπορεί ο πατριωτισμός που για τους συναγερμικούς είναι ένα υγιές συστατικό μας στοιχείο, να μετατρέπεται σε εθνικιστικό παραλήρημα». 
  • «Δεν ήταν ποτέ όραμα του συναγερμικού κόσμου να καταστεί το κόμμα μας ο ενορχηστρωτής του πολιτικο-οικονομικού κατεστημενου…»

Σχολιάζοντας μάλιστ ανάρτηση μέλους του κόμματος στο Twitter, ο πρώην Υπουργός έδωσε συνέχεια: «οι θέσεις και τα οφίκια είναι και για τις ευθύνες. Όχι μόνο για τις γιορτούλες». Πάντως, οπως πληροφορείται η στήλη, τις "ανησυχίες" Παμπορίδη συμμερίζονται και άλλα στελέχη και αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της ηγεσίας του ΔΗΣΥ. 

γ.

Home