ΒΕΤΟ (με άρωμα Καρογιάν) από Προεδρικό για ΣΙΖΟ

ΒΕΤΟ (με άρωμα Καρογιάν) από Προεδρικό για ΣΙΖΟ

Ο ΛΟΦΟΣ απέστειλε σήμα στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ να μην προχωρήσει σε καμία διαβούλευση με τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ για Προεδρία Βουλής

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 6/6)

Πριν καν αρχίσουν οι όποιες διαβουλεύσεις για την Προεδρία της Βουλής, ο ΛΟΦΟΣ απέστειλε σήμα στην ΠΙΝΔΑΡΟΥ να μην προχωρήσει σε καμία διαβούλευση με τον ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ για Προεδρία Βουλής. 

Αυτά μαθαίνει ο ΕΦΕΤΗΣ, και μάλιστα το Παρασκήνιο, θέλει τον ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ να είχε ανάμειξη στο όλο θέμα, ο οποίος με το που είδε ότι έλαβε 6% και 4 βουλευτές «άνοιξε η όρεξη του» για την Προεδρία της Βουλής οπόταν και πρώτο μέλημά του, υποστηρίζουν κάποιοι, ήταν να «εξουδετερώσει» τον πιθανό αντίπαλο του που ίσως να έκανε deal με τον Αβέρωφ, και αυτός ήταν ο ΣΙΖΟ

Οπόταν με το καλημέρα το σήμα απεστάλη στον Αβέρωφ. Απ’ ότι μου λένε, ήταν σε εκείνη την φάση που ο ΑΒΕΡΩΦ τα πήρε στο κρανίο και αποφάσισε να μην κάνει καμία διαβούλευση με κανέναν και να προχωρήσει ως ΔΗΣΥ στην προεδρία της Βουλής με ένα ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, αυτό της Αννίτας Δημητρίου. 

Πάντως σε αρκετά πολιτικά πηγαδάκια συζητείται και έντονα το σενάριο «σούπερ υπόγειας συμφωνίας ΑΒΕΡΩΦ – ΝΙΚΟΛΑ» για να βοηθήσει ο πρώτος τον δεύτερο να εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής. Ο ΕΦΕΤΗΣ δεν διασταύρωσε αυτά τα κους – κους αλλά οφείλει να σας τα μεταφέρει, μην πείτε κιόλας πως δεν τα ακούσαμε και πιαστήκαμε αδιάβαστοι. 

Πάντως ένα είναι βέβαιο και το μόνο σίγουρο. Και θα σας το πω: Οι διαβουλεύσεις ΔΕΝ τελείωσαν και θα συνεχιστούν έως και την Πέμπτη που θα είναι η πρώτη Ολομέλεια και μην εκπλαγείτε αν δείτε εκπλήξεις… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home