ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για 2021 - 2023

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για 2021 - 2023

Σε προεκλογικό κόμματα και Κυβέρνηση ενώ κάποιοι ψάχνουν deal από νωρίς 

Από νωρίς φαίνεται να επιθυμούν να κλείσουν τις όποιες συνεργασίες για τις Βουλευτικές του 2021 και τις Προεδρικές του 2023 πολιτικά κόμματα. 

Μάλιστα αν και βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν από τις Βουλευτικές φαίνεται ότι οι γέφυρες άρχισαν να χτίζονται ανάμεσα σε κόμματα με το Deal να περιλαμβάνει Προεδρία της Βουλής αλλά και Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Όπως πληροφορείται ο Σκιώδης η συνεργασία τουλάχιστον τριών κομμάτων  θα αρχίσει να γίνεται εντονότερη σε Κοινοβουλευτικό επίπεδο το επόμενο διάστημα, ενώ στις συζητήσεις που άρχισαν δειλά δειλά για τις Προεδρικές του 2023 έπεσαν και ονόματα που δεν ανήκουν σήμερα σε ηγεσία κανενός από τα 3 κόμματα. 

Το κόμμα σύντροφοι 

Αλλαγή των ημερομηνιών του φεστιβάλ της ΕΔΟΝ ανακοίνωσε το Κεντρικό Συμβούλιο της ΕΔΟΝ λόγω του κορωνοϊού μεταφέροντας τη διοργάνωση για τις τελευταίες μέρες του Φθινοπώρου.

Η νεολαία του ΑΚΕΛ λόγω των περιοριστικών μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ανακοίνωσε ότι δεν είναι εφικτό το φετινό Φεστιβάλ να γίνει την καθιερωμένη περίοδο στις αρχές Ιουλίου. Γι αυτό το λόγο, με την προσδοκία ότι δεν θα έχουμε νέες περιπέτειες με τον κορωνοϊό μετά το καλοκαίρι, αποφάσισε τη διεξαγωγή του 33ου Φεστιβάλ σε νέες ημερομηνίες. Στις 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία.

Άλλωστε το Φεστιβάλ μπορεί να βοηθήσει και τους υποψήφιους Βουλευτές του κόμματος που θα δώσουν το παρόν τους. Μέσα από αυτή την κίνηση δηλαδή την μη ακύρωση του Φεστιβάλ αλλά την μετάθεση του, η ΕΔΟΝ βοηθά και το κόμμα της Αριστεράς για περαιτέρω συσπείρωση.

Πάνω από όλα το κόμμα Σύντροφοι 

Η Σύρου στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ

Επίσκεψη στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ πραγματοποίησε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Ολομέλειας η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου (Σύρου) κατά τα πηγαδάκια που προηγήθηκαν της Ολομέλειας.

Σημειώνεται ότι πολλές φορές στο παρελθόν δηλώσεις της είχαν φέρει αντιδράσεις από το κόμμα της Αριστεράς ωστόσο φαίνεται ότι η ίδια διατηρεί καλές σχέσεις με τους συναδέλφους της στο ΑΚΕΛ και θέλησε όπως φαίνεται από την φωτογραφία που εξασφάλισε η στήλη να ανταλλάξει κάποιες κουβέντες πριν την πρώτη Ολομέλεια μετά την καραντίνα.

a

Home