ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ας βάλουμε μυαλό - Βρισκόμαστε σε κίνδυνο

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ας βάλουμε μυαλό - Βρισκόμαστε σε κίνδυνο

Κάποιοι δεν αντιλήφθηκαν ότι βρισκόμαστε σε έκτακτη ανάγκη

Σε περίοδο έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Κύπρος εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, μετά και την εμφάνιση των πρώτων κρουσμάτων κορωνοϊού στην χώρα. 

Δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις αρμοδίων για περιορισμό κινήσεων ομάδα συμπολιτών μας δεν έχει ακούσει τις εκκλήσεις και συνεχίζει άσκοπες μετακινήσεις.

Είναι καλό ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους για να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού καθώς από σήμερα και για τις επόμενες 15 μέρες ο ιός δεν μπορεί να μας έρθει από το εξωτερικό αφού από τις 3 το πρωί τα αεροδρόμια είναι κλειστά. Παραμένει ο κίνδυνος σύμφωνα με ειδικούς για εξάπλωση του εντός της Κύπρου.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να πειθαρχήσουν για να μην αναγκαστεί το Κράτος να προχωρήσει με την λήψη πιο αυστηρών μέτρων για όλους. 

Μάλιστα είναι η ώρα να συνετιστούν όλοι και οι πιο μεγάλοι να μαλώσουν εάν χρειαστεί τους έφηβους οι οποίοι θα πρέπει να αντιληφθούν ότι τα σχολεία δεν έκλεισαν για να έχουν χρόνο να τρέχουν στο μάζεμα ξύλων για τις λαμπρατζιές αλλά για δική τους προστασία.

Τα έθιμα είναι καλά να τηρούνται αλλά αυτήν την χρονική στιγμή η χώρα βρίσκεται σε σημείο που δεν επιτρέπονται λάθη λόγω ανευθυνότητας. Το μένουμε στο σπίτι δεν πρέπει να αποτελεί σύνθημα άλλα πράξη.

Μένουμε σπίτι λοιπόν - Θα τα καταφέρουμε!!

* Η στήλη λόγω της σοβαρότητας των στιγμών διαφοροποιείται για αυτή την εβδομάδα

Home