ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: To bet Χαμπουλλά, ο Νικόλας και η κανονικότητα

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: To bet Χαμπουλλά, ο Νικόλας και η κανονικότητα

Οι παρεμβάσεις Χαμπουλλά και η συνεργασία του ΔΗΚΟ και με τους δύο μεγάλους

Στην κανονικότητα άρχισε να επιστρέφει η χώρα από την περασμένη Δευτέρα με τις φωνές ωστόσο να μην λείπουν είτε από επαγγελματίες που δεν μπήκαν στην πρώτη φάση των μέτρων είτε ακόμα και από άτομα τα οποία καλούνται να επιστρέψουν στην δουλειά τους στην βάση των νέων δεδομένων, όπως οι εκπαιδευτικοί.

Σίγουρα η επιστροφή σε κάθε επάγγελμα έχει τις δικές της δυσκολίες αλλά αυτό για το οποίο μπορεί κάποιος να πιστώσει την Κυβέρνηση είναι το γεγονός ότι σε αυτή την πανδημία πήρε αποφάσεις στην συντριπτική τους πλειοψηφία μετά και από συνεννόηση με τους ειδικούς. 

Ο Σκιώδης προτείνει σε όλους υπομονή και πάνω από όλα τήρηση των οδηγιών που εκδίδονται  από το υπουργείο Υγείας και τους Ειδικούς έτσι ώστε η χώρα να επιστρέψει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. 

Οι παρεμβάσεις Χαμπουλλά

Έντονος ήταν τις τελευταίες μέρες ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης και πρώην Βουλευτής Ευγένιος Χαμπουλλάς για την επανέναρξη του πρωταθλήματος καταφέρνοντας εν μέρει να αποτρέψει με διαφορές κινήσεις την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αν τελικά η στάση αυτή της Ανόρθωσης φέρει και την επανέναρξη, ο Πρόεδρος της ομάδας μπορεί να κερδίσει πόντους που φτάνουν μέχρι και την πολιτική σκηνή. Η συμβουλή της στήλης είναι εάν τα καταφέρει να το σκεφτεί για διεκδίκηση και πάλι Βουλευτικής έδρας καθώς θα έχει με το μέρος του μεγάλος μέρος του κόσμου της Ανόρθωσης. 

Τελικά με ποιο θα συνεργαστεί το ΔΗΚΟ;

Μεγάλο ερώτημα είναι τελικά με ποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα θα συνεργαστεί το ΔΗΚΟ στις επόμενες Προεδρικές. Την στιγμή μάλιστα που το κόμμα του κέντρου στηρίζει νομοσχέδια της Κυβέρνησης με δικές του τροποποιήσεις για οικονομική ανάσα στις επιχειρήσεις εξαιτίας και της πανδημίας, ο τέως διευθυντής του γραφείου τύπου του κόμματος, Γιώργος Γεωργίου αναφέρθηκε σε ζυμώσεις για συνεργασία με το ΑΚΕΛ στις Προεδρικές 2023.

Όπως είναι γνωστό ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ σε συνέντευξη του στην Offsite τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέφερε ότι διαχρονικά κάποιες από τις πιο αποτελεσματικές πολιτικές συνεργασίες που είχαμε στην Κύπρο ήταν μεταξύ του ΑΚΕΛ και του Δημοκρατικού Κόμματος ενώ σε άλλη συνέντευξη σημείωσε ότι το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται στην επόμενη Διακυβέρνηση.

Τα πιο πάνω δημιουργούν ερωτήματα για το πως το ΔΗΚΟ στήνει γέφυρες συνεργασίας με ΑΚΕΛ την ώρα που στηρίζει νομοσχέδια του ΔΗΣΥ και της Κυβέρνησης.

Home