ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έβαλαν μπρος οι υποψήφιοι Βουλευτές 

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έβαλαν μπρος οι υποψήφιοι Βουλευτές 

Ξεκίνησαν σεργιάνι σε χωριά με στόχο τους σταυρούς προτίμησης

Μπορεί να μας χωρίζουν 15 μήνες από τις Βουλευτικές του 2021 αλλά αυτό δεν εμποδίζει νυν Βουλευτές αλλά και στελέχη κομμάτων από το να αρχίσουν από τώρα την προεκλογική τους έμμεσα και χωρίς ακόμη να ανακοινωθούν ψηφοδέλτια με στόχο να κερδίσουν σταυρούς προτίμησης.

Μάλιστα σε αυτή την μάχη έχουν ριχθεί στελέχη τα οποία δεν θα είναι εκλεκτοί όπως φαίνεται των ηγεσιών των κομμάτων τους για είσοδο στο Κοινοβούλιο με στόχο να καταφέρουν  να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να πετύχουν είσοδο στην Βουλή.

Αυτό ωστόσο είναι η αρχή καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να ξεχυθούν κατά δεκάδες προς τα χωριά στελέχη κομμάτων ζητώντας τον ψήφο συμπολιτών μας.

Αποκαθήλωσαν και επίσημα τον Παπαδάκη

Παρελθόν αποτελεί πλέον και με κάθε επισημότητα από τα γραφεία της ΕΔΕΚ στην Λευκωσία ο Δημήτρης Παπαδάκης.

Όπως είχε αναφέρει η στήλη το περασμένο Σάββατο αν και διαγράφηκε από Ευρωβουλευτής του κόμματος, εντούτοις εξακολουθούσε να έχει παρουσία στα Κεντρικά γραφεία του Κινήματος στην Λευκωσία, καθώς η γιγαντοαφίσα που τοποθετήθηκε στα Κεντρικά γραφεία με όλους τους υποψήφιους του κόμματος λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του Μαΐου παραμένε στην θέση της.

Αυτό άλλαξε μέσα στην εβδομάδα με την γιγαντοαφίσα όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία να ανήκει πλέον στο παρελθόν.

1

Η Θεοχάρους απαντά στα tweet του ΔΗΚΟ

Πόλλες φορές στο παρελθόν έχουν γραφτεί πολλά για τις σχέσεις Θεοχάρους- ΔΗΚΟ, με πληροφορίες μάλιστα να φέρνουν την Πρόεδρο της Αλληλεγγύης ως πιθανή υποψήφια στις βουλευτικές στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

Η Πρόεδρος μάλιστα της Αλληλεγγύης τις προηγούμενες μέρες δεν παρέλειψε να σχολιάσει και κάτω από ανάρτηση του ΔΗΚΟ στο Twitter στο οποίο ρωτούσε ποιον από τους Αβέρωφ Νεοφύτου και Κυριάκο Κούσιο  πρέπει να πιστέψουμε για τις σχέσεις που θέλουμε με την Τουρκία, μετά από λύση του κυπριακού με την κύρια Θεοχάρους να αναφέρει το Κούσιο.

Home