ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έρχονται πολιτικές μεταγραφές που θα συζητηθούν

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έρχονται πολιτικές μεταγραφές που θα συζητηθούν

Περίοδος μεταγραφών ενόψει Βουλευτικών 

Περίοδος μεταγραφών όχι στο ποδόσφαιρο αλλά στην πολιτική σκακιέρα είναι αυτή που διανύουμε με πολιτικούς Αρχηγούς να βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με δυσαρεστημένα στελέχη άλλων κομμάτων με ταυτόσημες θέσεις με στόχο να τους πείσουν να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια ενόψει Βουλευτικών. 

Μαλιστα κάποιες μεταγραφές όπως μαθαίνει η στήλη είναι κοντά να ανακοινωθούν με κάποιες προσθήκες να ταράζουν τα νερά. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκιώδης άτομο από ηγεσία μάλιστα κόμματος ετοιμάζεται για έξοδο με στόχο να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια άλλου κόμματος.

Λίγο διάστημα υπομονή και η στήλη θα επανέλθει με ονόματα και διευθύνσεις.   

Πάει για για ΠτΔ ο ψηλός;

Θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Κυβέρνησης για κλείσιμο 4 οδοφραγμάτων ως μέτρο πρόληψης για τον κορονοϊό. Μάλιστα πυρά δέχθηκε και ο υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου αν και ο ίδιος επανέλαβε επανηλειμμένα ότι ο λόγος της προσωρινής αναστολής λειτουργίας  των 4 οδοφραγμάτων δεν έχει να κάνει με πολιτικούς σκοπούς αλλά με θέμα δημόσιας υγείας.

Πάντως ο ψηλός βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες μέρες αποκτόντας οπαδούς αλλά και εχθρούς, όπως συμβαίνει αρκετές φορές με άτομα που θέλουν να διεκδικήσουν την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ωστόσο όπως η στήλη γνωρίζει ο υπουργός Υγείας είναι προσηλωμένος στην εφαρμογή και της δεύτερης φάσης του ΓεΣΥ αλλά και στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρξουν από τον κορωνοιο. 

Επανήλθε στο προσκήνιο ο Βασιλείου

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η δήλωση του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος  μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» ανέφερε πως αν ήταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος δεν θα ανέστελλε την λειτουργία των οδοφραγμάτων.

Η θέση αυτή του κύριου Βασιλείου έφερε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια, επαναφέροντας έστω και για μια μέρα τον πρώην Πρόεδρο στο προσκήνιο.

Home