Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ετοιμαστείτε ξεκινούν οι εξορμήσεις Βουλευτών 

Offsite Team -
23.01.2021 - 06:00

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ετοιμαστείτε ξεκινούν οι εξορμήσεις Βουλευτών 

Thumbnail
Θα πιουν καφέ μετά από καιρό Νικόλας - Αβέρωφ και γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα ψηφίσει σίγουρα ΔΗΠΑ

Στην τελική ευθεία για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων του μπήκαν τα κόμματα με τους υποψηφίους να αναμένουν την ληξη των διαταγμάτων για να ξεκινήσουν τις εξορμήσεις σε πόλεις και χωριά για την πολυπόθητη ψήφο.

>>>>Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις και την Ονοματολογία στα κόμματα

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που αναμένουν την χαλάρωση των μέτρων όσο το δυνατό γρηγορότερα έτσι ώστε να έχουν τον απαραίτητο χρόνο να δουν όσο περισσότερο κόσμο.

Η συμβουλή του Σκιώδη προς τους υποψηφίους είναι τουλάχιστον το πρώτο διάστημα μερικής άρσης των μέτρων να μην επιχειρήσουν να πλησιάσουν τους πολίτες καθώς και ο απλός κόσμος μετά από τόσο διάστημα εγκλεισμού στο σπίτι θα θέλει σίγουρα κάποιες στιγμές χαλάρωσης και σίγουρα το τελευταίο που θα τον νοιάζει είναι να καθονται στα καφέ και προσεγγίζονται από υποψήφιους που θέλουν να προβάλλουν τις θέσεις τους. 

Θα πιουν καφέ Νικόλας και Αβέρωφ

Το πάγο που δημιουργήθηκε στις σχέσεις του με το Νικόλα Παπαδόπουλο εξαιτίας και συνεχόμενων επιθέσεων του ΔΗΚΟ στην Κυβέρνηση θέλησε να σπάσει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου στέλνοντας επιστολή μέσα από την οποία ζητά συνάντηση μαζί του.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος αν και απάντησε θετικά στην δική του επιστολή έθεσε τρεις βασικούς όρους.

1. Καθόρισε την ατζέντα της συνάντησης

2.Ζήτησε η συνάντηση να γίνει στα γραφεία του ΔΗΚΟ έτσι ώστε να παίζει εντός έδρας 

3. Στην συνάντηση με τον Αβέρωφ θα βρίσκεται η Γραμματεία του ΔΗΚΟ

Όπως φαίνεται από τα πιο πάνω ο Νικόλας θέλει για τα καλά να κρατήσει αποστάσεις από το Κυβερνών κόμμα και το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο εύκολο δεν είναι να σπάσει ο πάγος μεταξύ των δύο καθώς σε δύο χρόνια έχουμε Προεδρικές και στο παρασκήνιο παίζει δυνατά υποψηφιότητα και των δύο. 

Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα ψηφίσει σίγουρα ΔΗΠΑ 

Στην αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος Βουλευτής στις Βουλευτικές εκλογές στην Επαρχία Λευκωσίας με την ΔΗΠΑ του Μάριου Καρογιάν προέβει την περασμένη Κυριακή ο Ανδρέας Πιτσιλίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Τετ-α-τετ με τον Τάσο Τρύφωνος ανέφερε πως ανήκει στο μετριοπαθές κέντρο. 

Μάλιστα αποκάλυψε ότι παρακολουθεί χρόνια τον Μάριο Καρογιάν, ο οποίος είπε τον εκφράζει και μάλιστα τον είχε προσεγγίσει στο παρελθόν όταν ήταν ακόμα Πρόεδρος του ΔΗΚΟ για να ενεργοποιηθεί στις τάξεις του κόμματος.

Η κίνηση αυτή σίγουρα θα προσφέρει κέρδη για το κόμμα του Μάριου Καρογιάν ωστόσο η στήλη γνωρίζει ένα άτομο το οποίο σίγουρα η παρουσία Ανδρέα Πιτσιλίδη του αποτρέπει να ψηφίσει την Δημοκρατική Παράταξη.

Υπενθυμίζεται ότι οι σχέσεις του προκαθήμενου της Εκκλησίας δεν είναι και οι καλύτερες με τον κύριο Πιτσιλλίδη ενώ στις 2 Οκτωβρίου 2015 η Συνοδική Επιτροπή που ορίστηκε από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου επέβαλε ποινή αφορισμού στον Ανδρέα Πιτσιλλίδη

Home