ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έτσι πάνε στην ΔΗΠΑ οι πέντε

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Έτσι πάνε στην ΔΗΠΑ οι πέντε

Ξανά μάχιμη η Ελένη

Τα επόμενα βήματα τους μελετούν οι 5 αποχωρήσαντες από το ΔΗΚΟ. Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται ο Σκιώδης οι 5 έχουν διάφορα σενάρια στο μυαλό τους για την επόμενη μέρα έτσι ώστε να οδηγήσουν μάζι τους σε αυτή την αποχώρηση και άλλα μέλη και φίλους του ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται η στήλη οι 5 δεν αποκλείεται όταν ξεκινήσει για τα καλά η  προεκλογική να ζητήσουν την συνένωση ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ έτσι ώστε να συνεργαστούν και οι ίδιοι μαζί τους. Μάλιστα όπως τονίζουν οι ίδιοι σε διάφορες συναντήσεις τους εάν κάποιο από τα δύο υφιστάμενα κόμματα αρνηθεί τότε αυτοί θα συνταχθούν με το άλλο.

Βεβαίως με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει περίπτωση το ΔΗΚΟ να αποδεχτεί κάτι τέτοιο αφού από την μια οι 5 αποχωρήσαντες έφυγαν εξαπολύοντας επίθεση με σφοδρούς χαρακτηρισμούς προς την ηγεσία του ΔΗΚΟ ενώ από την άλλη στελέχη που σήμερα δραστηριοποιούνται στην ΔΗΠΑ διαγράφηκαν εξαιτίας εξωκομματικής συμπεριφοράς με αποκορύφωμα τις Προεδρικές του 2018.

Η κίνηση αυτή των 5 όπως πληροφορούμαστε θα έχει ως σκόπο να φορτώσει τυχόν μη συνένωση των δύο στο ΔΗΚΟ  και στο Νικόλα Παπαδόπουλο με στόχο να οδηγήσει προς την έξοδο και άλλα αποστασιωποιημένα στελέχη. 

Από την άλλη μια τέτοια κίνηση φαντάζει δύσκολο να τύχει έγκρισης και από πλευράς ΔΗΠΑ αφού ο ίδιος ο Μάριος Καρογιάν διατηρούσε σαφείς αποστάσεις από τον Νικόλα Παπαδόπουλο από την ημέρα εκλογής του.

Ξανά στην μάχιμη ιατρική η Ελένη 

Στην μάχιμη ιατρική επιστρέφει η δρ. Ελένη Θεοχάρους. Η πρώην ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Αλληλεγγύης θα είναι επικεφαλής τετραμελούς ομάδας  εθελοντών γιατρών που θα επισκεφθεί το Λίβανο

Την ομάδα απαρτίζουν:Οι  Δρ. Ελένη Θεοχάρους – Παιδοχειρουργός, Δρ Χρίστος Δημητρίου – Χειρουργός, και οι Ανώτεροι Νοσηλευτικοί Λειτουργοί  Άννα Φαρμακά – Τραυματιολόγος και Νικολέττα Μακρή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η αναχώρηση τετραμελούς ομάδας εθελοντών γιατρών μελών της Οργάνωσης στο Λίβανο, έχει  στόχο την προσφορά ιατροφαρμακευτικής φροντίδας και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ξεκίνησε επαφές ως Πολιτικός Αρχηγός ο Ρότσας

Σειρά επαφών ως Πολιτικός Αρχηγός ξεκίνησε τις περασμένες μέρες ο Χρίστος Ρότσας. 

Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος συναντήθηκε με τους Άντρο Κυπριανού, Γιώργο Λιλλήκα και Χαράλαμπο Θεοπέμπτου για θέματα Οικονομίας.

Δεν αποκλείεται οι επαφές αυτές να αποτελούν την απαρχή της προσπάθειας για κάθοδο στις Βουλευτικές του 2021.

Home