ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Κάνουν Deal για 2021 με το βλέμμα στο 2023

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Κάνουν Deal για 2021 με το βλέμμα στο 2023

Επιστρατεύουν στα ψηφοδέλτια των Βουλευτικών και άτομα που επιθυμούν να κατέλθουν ως Δήμαρχοι

Με γοργούς ρυθμούς κινούνται τα κόμματα για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων ενόψει των Βουλευτικών εκλογών του 2021.

Όπως πληροφορείται ο Σκιώδης πολιτικοί Αρχηγοί στις συζητήσεις για τις Βουλευτικές βάζουν στην εξίσωση τόσο τις Προεδρικές του 2023 όσο και τις Δημαρχιακές εκλογές όποτε αυτές πραγματοποιηθούν τελικώς.

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται η στήλη πολιτικοί αρχηγοί προσέγγισαν άτομα που επιθυμούν να κατέλθουν ως Δήμαρχοι έτσι ώστε να κατεβούν και στις Βουλευτικές για να έχουν μετέπειτα και την στήριξη του κομματικού μηχανισμού. 

Παράλληλα ψάχνουν για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια για άτομα τα οποία δεν θα αντιδράσουν σε μετέπειτα συνεργασίες για τις Προεδρικές.

Κλειστό σχεδόν το ψηφοδέλτιο της Πρωτεύουσας

Παράλληλα όπως πληροφορείται η στήλη σε τουλάχιστον ένα κόμμα  είναι σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο για την επαρχία Λευκωσίας με κάποιες απαντήσεις να αναμένονται αλλά και κάποιες μετεγγραφές να είναι προ των πυλών.

Σημειώνεται ότι ο Σκιώδης γνωρίζει ονόματα και καταστάσεις που για την ώρα δεν διαρρέει για ευνόητους λόγους, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι ζυμώσεις και σε άλλες πόλεις με πολιτικούς αρχηγούς να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Και στο κλείσιμο και στο άνοιγμα ο Καρούσος

Παρόν και στο κλείσιμο και στο άνοιγμα του Αεροδρομίου Λάρνακας εξαιτίας της Πανδημίας του κορωνοϊού, ήταν ο Γιάννης Καρούσος.

Σίγουρα για τον υπουργό Μεταφορών ήταν μια από τις πιο κρίσιμες μέρες της σύντομης θητείας του το κλείσιμο των Αεροδρομίων καθώς κατά την εκεί παρουσία του βρέθηκε αντιμέτωπος με διαμαρτυρόμενους γονείς φοιτητών, σε αντίθεση με το άνοιγμα όπου η πρώτη μέρα κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σημειώνεται ότι ο Αγιαναπίτης υπουργός κατά τους πρώτους μήνες της θητείας του παρουσιάζεται δραστήριος και έτοιμος να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα. 

Home