ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Μεταγραφές υποψηφίων βουλευτών εν μέσω πανδημίας

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Μεταγραφές υποψηφίων βουλευτών εν μέσω πανδημίας

Ο τυπικός Νίκαρος και ο πονοκέφαλος για το 2023

Οι πολιτικές μεταγραφές δεν σταματούν ούτε σε περίοδο πανδημίας καθώς μπορεί τα κόμματα να βρίσκονται σε καραντίνα αλλά δεν σταματούν τις  διεργασίες για τον σχηματισμό ψηφοδελτίων ακόμα και μέσα από τηλεδιασκέψεις.

Όπως πληροφορείται μάλιστα ο Σκιώδης μια τέτοια μεταγραφή βρίσκεται στα σκαριά και αφορά γυναίκα υποψήφια Ευρωβουλευτή η οποία αναμένεται να ενταχθεί σε ψηφοδέλτιο άλλου πολιτικού κόμματος, αυτή την φορά ως υποψήφια Βουλευτής.

Η στήλη αν και γνωρίζει και το όνομα για την ώρα δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω αποκαλύψεις ενώ θα σας κρατά ενήμερους γιατί βρίσκονται στα σκαριά και άλλες μεταγραφικές κινήσεις η οποίες πιθανότατα θα προκαλέσουν αίσθηση. 

Τυπικός ο Νίκαρος

Στην ώρα του εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες στο διάγγελμα της περασμένης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Βλέπετε και ο ίδιος ο Νίκαρος είχε λιγότερο άγχος γνωρίζοντας ότι η άρση των περιοριστικών μέτρων θα έφερνε χαρά στους πολίτες γιατί όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να τους ανακοινώνεις ότι πρέπει να κλειδωθούν στα σπίτια τους και αλλιώς ότι ξεκινά αντίστροφη μέτρηση για εξόδους.

Πάντως όσοι στοιχημάτιζαν για καθυστέρηση διαγγέλματος έχασαν πανηγυρικά. 

Πονοκέφαλος για το 2023

Καθόλου εύκολα δεν θα είναι τα δεδομένα για όσους αποφασίσουν να διεκδικήσουν τον Προεδρικό θώκο το 2023.

Για τον σκοπό αυτό φαίνεται ότι όσοι έχουν τέτοιες βλέψεις θα περιμένουν να δουν πως διαμορφώνονται τα οικονομικά δεδομένα μετά και την πανδημία πριν πάρουν τελεσίδικες αποφάσεις.

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο κορωνοϊός να αλλάξει και τους συσχετισμούς δυνάμεων για συνεργασίες στις Προεδρικές του 2023.

Home