Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Μεταγραφή υποψήφιας και «σταρταρισμά» κομμάτων

Offsite Team -
20.02.2021

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Μεταγραφή υποψήφιας και «σταρταρισμά» κομμάτων

Thumbnail
«Φαήθηκαν» για ξεκλείδωμα να σταρτάρουν


Μεταγραφή από την ΕΔΕΚ πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες το Κίνημα Ανεξάρτητων - Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών.

Συγκεκριμένα η μεταγραφή αφορά την επαρχία Λεμεσού όπου η Φανή Παπαβασιλείου η οποία μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο βρισκόταν στο ψηφοδελτιο της ΕΔΕΚ και αποχώρησε μετά την ψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού.

Μάλιστα  είχε κοινοποιήσει την απόφαση της για παραίτηση της από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής  και της Προέδρου της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης Λεμεσού. Την περασμένη Τρίτη ωστόσο ανακοινώθηκε και επίσημα ως υποψήφια του Κινήματος Ανεξάρτητοι - Συνεργασίας Ενωμένων Κυνηγών. 

Το Κίνημα φαίνεται να έβαλε για τα καλά μπρος ανακοινώνοντας το περασμένο διάστημα συνολικά 33 υποψήφιους με τις ανακοινώσεις να συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα. 

«Φαήθηκαν» για ξεκλείδωμα να σταρτάρουν

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα έχουν την ερχόμενη Τετάρτη τα μέλη της Επιδημιολογικής Ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε και χθες η Offsite, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 ενώ ακολούθως οι ειδικοί θα έχουν συνάντηση και με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Κατά τις συναντήσεις αναμένεται ότι οι ειδικοί θα ενημερώσουν τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και τους αρχηγούς των κομμάτων για την επιδημιολογική εικόνα της χώρας. 

Παράλληλα τα μέλη της Επιδημιολογικής Ομάδας θα καταθέσουν τις εισηγήσεις τους σε ό,τι αφορά την επόμενη φάση του «ξεκλειδώματος», εάν και εφόσον το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Όπως φαίνεται πολιτικοί αρχηγοί και κόμματα φαήθηκαν για το ξεκλείδωμα ενόψει και των Βουλευτικών  καθώς δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους δείχνουν ότι δεν σταρτάρουν και θέλουν να έχουν το ελεύθερο να ξεκινήσουν τα παλιά κόλπα σε καφενέδες, σωματεία και σε σπίτια για συσπείρωση. 

Τώρα να δούμε όμως εάν τελικά και πότε θα μπορέσουν να ξεχυθούν στα χωριά. 

Home