ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ο Νίκαρος σε ρόλο οργανωτή & το νέο Μαρί

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ο Νίκαρος σε ρόλο οργανωτή & το νέο Μαρί

Ο Νικόλας σε ρόλο κουρέα

Σε ρόλο οργανωτή παρουσιάστηκε ο Νίκος Αναστασιάδη κατά την τελευταία δημοσιογραφική διάσκεψη για την παράταση των μέτρων.

Συγκεκριμένα κατά τις ανακοινώσεις την περασμένη Τετάρτη πλαισιούμενος από τους υπουργούς Ζέτα Αιμιλιανίδου, Κωνσταντίνου Ιωάννου, Κωνσταντίνο Πετρίδη και Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αρκετές παρεμβάσεις τις ώρες που υπουργοί αναφέρονταν σε θέματα των αρμοδιοτήτων τους

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρενέβει και προς τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο ζητώντας του να υπάρξει οργάνωση των ερωτήσεων έτσι ώστε να υπάρξει συνοχή στις θεματικές ενότητες. 

Παρεμβάσεις έκανε και μετά από απαντήσεις υπουργών με στόχο να διασαφηνίσει κάποια πράγματα.

Δείτε τις παρεμβάσεις του Προέδρου στο πιο κάτω βίντεο:

Σε ρόλο κουρέα ο Νικόλας

Διανύουμε την τρίτη βδομάδα καραντίνας, ύστερα από απόφαση της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια μείωσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο. Με αυτή την εξέλιξη πολλοί είναι που παραμένουν στα σπίτια τους, τηρώντας τις αποφάσεις και ανάμεσα τους βλέπουμε και γνωστούς Κύπριους πολιτικούς μαζί με τις οικογένειες τους.  

Ο κατ’ οίκον περιορισμό έφερε προβλήματα στους περισσότερους, με την ανάγκη για κούρεμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον Έτσι και ο  Νικόλας Παπαδόπουλος αποφάσισε να κουρέψει τον γιό του Τάσο, εν μέσω καραντίνας. 

Δείτε το βίντεο

Το νέο Μαρί

Με την Κυβέρνηση για το θέμα της διαχείρησης του κορωνοϊού τα έβαλε η Ελένη Θεοχάρους μέσα στον εβδομάδα. Συγκεκριμένα η πρόεδρος της Αλληλεγγύης μιλώντας στο Vouli TV σχετικά με τη διαχείριση της κρίσης και τα κλειστά νοσοκομεία ανέφερε μεταξύ άλλων πως μετά τα περιοριστικά μέτρα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη ένα μήνα ώστε να φτάσουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα. 

Παράλληλα επισήμανε πως θεωρεί πως ίσως να μην ανακοινώνονται όλα τα θετικά στον κορωνοϊό περιστατικά ή και να μην δίνεται η ακριβής αιτία της μόλυνσης.

Επίσης σε γραπτή δήλωση της έκανε λόγο για κυβερνητική ανεπάρκεια στην διαχείριση του κορωνοϊού και για λάθος επιλογή ελλειμματικού νοσοκομείου ως Νοσοκομείου Αναφοράς για τον κορωνοϊό. Ενώ όπως τόνισε η κατάσταση θυμίζει Μαρί που πολλοί προειδοποιούν αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση κωφεύει και καθησυχάζει.

Δείτε ΕΔΩ την δήλωση!

 

Home