ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι 6 αλλαγές Βουλευτών μέσα στην θητεία 

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι 6 αλλαγές Βουλευτών μέσα στην θητεία 

Άτομα πάνε και έρχονται στη Βουλή 

Στις 6 έφτασαν οι αλλαγές Βουλευτών στο Κοινοβούλιο στην τρέχουσα θητεία μετά τις παραιτήσεις Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Χριστάκη Τζιοβάνη αλλά και του Προέδρου του σώματος Δημήτρη Συλλούρη.

Υπενθυμίζεται ότι το κύριο Συλλούρη θα αντικαταστήσει η Ρούλα Γεωργιάδου ενώ τον Χρίστο Τζιοβάνη μετά την άρνηση του Τουμάζου Τσιελεπή να μπει στην Βουλή θα αντικαταστήσει ο Γιαννάκης Γαβριήλ. 

Σημειώνεται ότι προηγήθηκαν με την αρχή της θητείας η αποχώρηση της Ελένης Θεοχάρους η οποία παρέμεινε στην Ευρωβουλή παίρνοντας την έδρα ο Γιώργος Παπαδόπουλος,ενώ μετά την εκλογή του Γιώργου Γεωργίου στην Ευρωβουλή στη Βουλή εισήλθε ο Ανδρέας Πασιουρτίδης.

Αλλαγές υπήρξαν και στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΣΥ μετά την υπουργοποίηση του Νίκου Νουρή, τον διορισμό της Στέλλας Κυριακίδου ως Ευρωπαίας Επιτρόπου και την παραίτηση του Σόλωνα Κασίνη για λόγους υγείας. Τη θέση τους στη βουλή πήραν οι Μιχάλης Σοφοκλέους, Σάβια Ορφανίδου και Ξένια Κωνσταντίνου.

Τον εξέλεξε ο Αβέρωφ και είχε και την τελευταία συνάντηση μαζί του

Υπενθυμίζεται ότι τον Δημήτρη Συλλούρη στην Προεδρία της Βουλής εξέλεξε το 2016 ο ΔΗΣΥ στην 3η ψηφοφορία, αφού τότε στην Πινδάρου δεν ήθελα να ακούσουν με τίποτε εκλογή του Μαρίνου Σιζόπουλου, ο οποίος στηριζόταν από τα υπόλοιπα κόμματα του Κέντρου.

Μάλιστα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ήταν αυτός που είχε και την τελευταία συνάντηση με τον Δημήτρη Συλλούρη ως Πρόεδρο της Βουλής, με τον δεύτερο μετά την συνάντηση τους να υποβάλλει την παραίτηση του.

Σίγουρα ο Αβέρωφ Νεοφύτου δεν περίμενε η επιλογή του το 2016 να είχε σήμερα τέτοια κατάληξη. 

Διακόπηκε με 3 παίζουμε με πάνω από 100

Κανονικά διεξάγεται το Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες υπάρχει  ραγδαία αύξηση κρουσμάτων.  Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάϊο και συγκεκριμένα στις 15 Μαΐου διακόπηκε άδοξα το περσινό πρωτάθλημα όταν είχαμε μόλις  3 κρούσματα κορωνοϊού  την συγκεκριμένη μέρα και μονοψήφιους αριθμούς τις επόμενες. 

Μπορεί πολλοί να μιλούν για διαφθορά στο πολιτικό σύστημα αλλά και η διαφθορά στο ποδόσφαιρο μας δεν πάει πίσω καθώς κλείνουν το μάτι περισσότερο από τον Συλλούρη. 

Home