ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι 7 σίγουρες υποψήφιες του ΔΗΣΥ

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι 7 σίγουρες υποψήφιες του ΔΗΣΥ

Έχει που βολεύονται με τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Άρχισε για τα καλά να σχηματίζεται το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ για τις Βουλευτικές του 2021 με υποψήφιους να κάνουν την εμφάνιση τους στα social media. 

Μάλιστα δύο γυναίκες που θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδο τους στο νέο Κοινοβούλιο έχουν αρχίσει για τα καλά την προεκλογική. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Άννα Κοσμά στην επαρχία Λάρνακας η οποία εξήγγειλε μέσω Facebook την υποψηφιότητά της  στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το  ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η κυρία Κοσμά τόνισε ότι μετά, από αρκετά χρόνια συμμετοχής της  στα κοινά μπορεί να  συμβάλει  μέσα από την κεντρική πολιτική σκηνή να πάμε τον τόπο μας κι άλλο μπροστά , με συνέπεια, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και ήθος.

Εντατικά μέσω των social media ξεκίνησε την προσπάθεια της  Φωτεινή Τσιρίδου στην Λεμεσό χωρίς για την ώρα να ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητα της. Υπενθυμίζεται ότι το όνομα της έπαιξε στο παρελθόν για υπουργοποίηση αλλά όπως φαίνεται τελικά το πήρε απόφαση για διεκδίκηση Βουλευτικής έδρας. 

Πέραν των δύο στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ σίγουρες γυναικείες παρουσίες θεωρούνται η Αννίτα Δημητρίου, Ξένια Κωνσταντίνου, Σάββια Ορφανίδου,Ελένη Σταύρου και Μαριέλλα Αριστείδου.

Γλίτωσαν τα φακελάκια

Κερδισμένοι από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για περιορισμό σε αριθμό καλεσμένων σε γάμους είναι και οι ενεργεία αλλά και επίδοξοι Βουλευτές. 

Συγκεκριμένα μέχρι τον Ιανουάριο σίγουρα γλιτώνουν τα φακελάκια που θα έδιναν σε γάμους ενώ εν μέρη γλιτώνουν και τα τραπεζώματα που θα άρχιζαν σε πόλεις και χωριά με στόχο την αλίευση ψήφων. 

Από την άλλη οι ενεργεία Βουλευτές είναι διπλά κερδισμένοι καθώς τα περιοριστικά μέτρα περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική επαφή από νέους υποψήφιους με αποτέλεσμα οι ίδιοι να αποκτούν προβάδισμα επανεκλογής. 

Home