ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι κλειστές πόρτες και το χάλι του ποδοσφαίρου

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Οι κλειστές πόρτες και το χάλι του ποδοσφαίρου

Άρχισε με τα ίδια η νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Επίσημη πρώτη είχαμε  χθες στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020-2021 με το Κυπριακό ποδόσφαιρο να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πολλά προβλήματα να λύσει με 4 γήπεδα να έχουν πρόβλημα αδειοδότησης. 

ΚΟΠ και σωματεία έτρεχαν την υστάτη να βρουν λύσεις αφου δεν προνόησαν πιο νωρίς. Βλέπετε όταν ψήφιζαν για αύξηση των ομάδων δεν σκέφτονταν ότι θα υπάρξει πρόβλημα με γήπεδα, εκεί ήθελαν απλά να βολέψουν ημετέρους αφήνωντας συγκεκριμένες ομάδες στην Α΄κατηγορία.

Παράλληλα με ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων κατάφεραν να αγωνίζονται ομάδες σε γήπεδα που δεν διαθέτουν ούτε τα βασικά. 

Βρίσκουν κλειστές πόρτες

Μπορεί η πλατφόρμα των πρώην Δηκοϊκών να ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες την προσχώρηση 30 προσώπων, εκ των οποίων οι περισσότεροι πρώην Δηκοϊκοί αλλά όπως γνωρίζει ο Σκιώδης τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για τους 5.

Συγκεκριμένα έστειλαν sms προσέγγισης σε μέλη του ΔΗΚΟ και «πρώην» φίλους τους, τα οποία έμειναν αναπάντητα ενώ σε επισκέψεις τους σε καφενεία σε χωριά γνώρισαν την έντονη κατακραυγή από συναγωνιστές τους για την αποχώρηση τους από το κόμμα.

Σίγουρα οι 5 περίμεναν αυτές τις αντιδράσεις αλλά όπως η στήλη πληροφορείται δεν περίμεναν να νιώσουν τέτοια μεγάλη πίεση για τις αποφάσεις τους.

Home