ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πως επηρεάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις Βουλευτικές

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πως επηρεάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις Βουλευτικές

Οι μπηχτές από στέλεχος κόμματος σε πρώην συναγωνιστές τους

Σε ρυθμούς Βουλευτικών κινούνται τα κόμματα, στην στιγμή που στο ΑΚΕΛ συνεχίζουν τις διεργασίες τους για το Παγκύπριο Συνέδριο τρίβοντας τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ο λόγος απλός όπως τόνισαν και στο παρελθόν στελέχη του κόμματος αν η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις αυτό θα βοηθήσει και το κόμμα της αριστεράς να ενισχύσει τα ποσοστά του, αφού όπως τονίζεται εάν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς θα υπάρξει αύξηση κατά 1-2 % στο τελικό ποσοστό. 

Άλλωστε και ο ΓΓ του ΑΚΕΛ πρόσφατα τόνισε: «Επειδή πολλοί συνδέουν το ΑΚΕΛ με την Ομόνοια και με άλλα σωματεία να πω ότι ναι, το ΑΚΕΛ τη δεκαετία του 1940 πρωτοστάτησε να οργανωθούν πάρα πολλοί αθλητικοί, πολιτιστικοί και μορφωτικοί σύλλογοι. Δεν το κρύψαμε ποτέ και δεν θα το κρύψουμε ποτέ». 

Αντίδρασε ο Νεόφυτος 

Αντίδρασε στα δημοσιεύματα ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΚΟ στην Λεμεσό που τον παρουσιάζουν ως ενδιαφερόμενο για την θέση του Αντιπροέδρου στο ΔΗΚΟ αλλά και τον παρουσιάζουν και ως Δούρειο Ίππο εντός ΔΗΚΟ.

Το στέλεχος του ΔΗΚΟ έγραψε στο Facebook τα πιο κάτω:

1. Ούτε έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον, ούτε έχω δεχτεί παραινέσεις να εκδηλώσω ενδιαφέρον για την κενωθείσα θέση του Αντιπροέδρου του ΔΗ.ΚΟ. 2. Ουδέποτε υπήρξα αποστασιοποιημένος από το ΔΗ.ΚΟ. Μάλιστα, μετά την εκλογή του Νικόλα Παπαδόπουλου στην προεδρία του ΔΗΚΟ, έχω εκλεγεί 1ος σε σταυρούς προτίμησης στην κεντρική επιτροπή του ΔΗΚΟ, 1ος σε σταυρούς προτίμησης στην επαρχιακή επιτροπή του ΔΗΚΟ Λεμεσού και Επαρχιακός Γραμματέας, 1ος σε σταυρούς προτίμησης Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗ.ΚΟ στον Δήμο Λεμεσού και Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας μέχρι σήμερα και 2ος επιλαχών στις Βουλευτικές εκλογές του 2016 με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ στη Λεμεσό με 3027 σταυρούς προτίμησης. Αδιάψευστος λοιπόν κριτής ο κόσμος του ΔΗΚΟ που αναγνωρίζει αυτή τη συνέχεια και συνέπεια και με έχει τιμήσει γενναιόδωρα μέσω της ψήφου του. Για τούτο του είμαι ευγνώμων. Παράλληλα, είχα ενεργό ρόλο τόσο στις προεδρικές εκλογές του 2018, όσο και στις ευρωεκλογές του 2019. 3.Ο "Δούρειος Ίππος" ουδέποτε ανήκε στην Τροία. Ήταν ξένο σώμα για την πόλη. Ο υποφαινόμενος "γεννήθηκε" μέσα και παραμένει σταθερά και αταλάντευτα εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, δραστηριοποιημένος για 30 χρόνια από Μαθητικό, Αναγέννηση, ΝΕ.ΔΗ.Κ και ΔΗ.ΚΟ. Στα 42 του χρόνια δηλώνει ότι όχι μόνο δεν αισθάνεται καθόλου δούρειος, δηλαδή ξύλινος, αλλά τουναντίον ατσάλινος και έτοιμος για νέους αγώνες με το Δημοκρατικό Κόμμα.

Ο Νεόφυτος στέλνει το μήνυμα σε πρώην συναγωνιστές του που θα ήθελαν να τους ακολουθήσει εκτός κόμματος ενώ παράλληλα δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις Βουλευτική έδρα στην Λεμεσό. 

Home