ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Προεκλογική με την λίστα Γιωρκάτζη ανα χείρας

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Προεκλογική με την λίστα Γιωρκάτζη ανα χείρας

Εσωκομματικές ίντριγκες λίγο πριν από τις Βουλευτικές

Την δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη αναμένουν υποψήφιοι Βουλευτές με στόχο να κερδίσουν την εύνοια των ψηφοφόρων σε σχέση με όσους έχουν Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια.

Όπως πληροφορείται ο Σκιώδης αυτό εξόργισε εν ενεργεία Βουλευτές οι οποίοι ουσιαστικά βλέπουν συναγωνιστές και συντρόφους τους να περιμένουν στην γωνιά για εκμετάλλευσης της λίστας προς ίδιον όφελος. 

Μάλιστα όπως γνωρίζει η στήλη άτομα εδώ και καιρό σε μια προσπάθεια να πετύχουν εκλογή «χρησιμοποιούν» την λίστα Γιωρκάτζη πριν ακόμα βγει στην δημοσιότητα κτυπώντας ανελέητα συνυποψηφίων τους.

Αυτό που μένει να διαφανεί είναι ποιοι και πόσοι από τους εν ενεργεία Βουλευτές που θα διαφανεί ότι έχουν ΜΕΔ θα κερδίσουν ξανά την ψήφο των Πολιτών για είσοδο στην νέα Βουλή. 

Βροχή οι προτάσεις σε Δημοσιογράφους 

Βροχή πέφτουν το τελευταίο διάστημα οι προτάσεις σε δημοσιογράφους για να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια κομμάτων ενόψει των Βουλευτικών.

Όπως γνωρίζει ο Σκιώδης δύο εν ενεργεία τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι έχουν δεχτεί σοβαρές προτάσεις και είναι σε σκέψεις εάν θα κάνουν το βήμα από την δημοσιογραφία στην πολιτική.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σύνηθες φαινόμενο να κατέρχονται υποψήφιοι σε εκλογές δημοσιογράφοι με τον Παύλο Μυλωνά το 2016 να πετυχαίνει εκλογή στην Βουλή και τον Λουκά Φουρλά το 2019 στην Ευρωβουλή.

Και σε ρόλο καφετζή ο Αβέρωφ  

Καφετζιής… για μερικά λεπτά έγινε ο Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Συγκεκριμένα κατά την περιοδεία του στην επαρχία Αμμοχώστου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού επισκέφθηκε το Μουσείο “Θάλασσα” Αγίας Νάπας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, στελέχη του τουρισμού και των επιχειρήσεων της περιοχής, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που τους απασχολούν μετά τα μέτρα για την πανδημία.

Κατά την επίσκεψή του στον χώρο του εστιατορίου του μουσείου, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ μπήκε στην κουζίνα και να ψήσει καφέ.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφία από το Famagusta.News

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αβέρωφ μας συνηθίζει σε εκπλήξεις πιο ξεχνά άλλωστε την φωτογραφία με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να βγάζει κολοκάσι με τρακτέρ. 

1

Home