ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην παίκτης του Survivor υποψήφιος Βουλευτής

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην παίκτης του Survivor υποψήφιος Βουλευτής

Ο Νικόλας στήριζε από το 2013 τον Μουσιούττα στις εκλογικές αναμετρήσεις και αυτός έφυγε

Από τον στίβο του Survivor στον στίβο της Πολιτικής αναμένεται να κατέλθει ο Μάριος Πρίαμος. 

Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται ο ΣΚΙΩΔΗΣ ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς παιχνιδιού φαίνεται να δέχτηκε πρόταση από την ΔΗΠΑ του Μάριου Καρογιάν για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Όταν ο Μουσιούττας ανήκε στα κοπελλούθκια Team

Με μεγάλη ευκολία κατηγορεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο ο Μαρίνος Μουσιούττας κάνοντας λόγο για πολιτικές διαφορές με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

Να θυμίσουμε ότι ο Μουσιούττας ήταν ο μοναδικός εκ των 5 αποχωρησάντων που στήριξε στις εσωκομματικές του 2013 τον Νικόλα Παπαδόπουλο ενώ για μεγάλο διάστημα αποτελούσε και ο ίδιος μέρος της ομάδας του 5ο ορόφου που σήμερα κατηγορεί ως μικρή ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουσιούττας εκλέγηκε το 2014 Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ με την στήριξη της μικρής ομάδας του 5ου ορόφου ενώ όταν υπήρξε  ασυμβίβαστο ανάμεσα στην επαγγελματική του ιδιότητα, ως Δημοτικός Γραμματέας στο Δήμο Λευκωσίας και την πολιτική θέση που κατείχε, ως Γενικός Γραμματέας του Δημοκρατικού Κόμματος αν και παραιτήθηκε ο Νικόλας και η Κοινοβουλευτική ομάδα του ΔΗΚΟ έκαναν τροπολογία στην νομοθεσία επιστρέφοντας του ουσιαστικά την θέση του ΓΓ.

Το 2016 ο Μαρίνος Μουσιούττας ήταν ένας εκ των εκλεκτών του Νικόλα για τις Βουλευτικές ενώ το 2019 στηρίχθηκε από τον μηχανισμό του κόμματος στις Ευρωεκλογές χωρίς να πετύχει εκλογή.

Η μοναδική φορά που δεν υποστηρίχθηκε από την πλευρά Νικόλα σε εκλογές ήταν στις εσωκομματικές του 2018 όταν ήταν αντίπαλος της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου για την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ να κρατά ουδέτερη στάση.

Από τότε ο Μαρίνος σήκωσε αντάρτικο εντός ΔΗΚΟ και διαχώρησε την θέση του από την ηγεσία του κόμματος. 

Home