ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Συναγερμικός & πρώην Εδεκίτης ιδρύουν κόμμα

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Συναγερμικός & πρώην Εδεκίτης ιδρύουν κόμμα

Παρουσιάζεται σήμερα στο κοινό το Κίνημα Αφύπνιση 2020

Σάρκα και οστά παίρνει σήμερα 11/7  το κίνημα « Αφύπνιση 2020» το οποίο μέσα από την δράση του  θέλει να αφυπνίσει τους Κύπριους πολίτες να σηκωθούν από τον καναπέ και να διεκδικήσουν τα δίκαια τους.

Εμπνευστές του νέου Κινήματος είναι οι κάτοχοι Αξιογράφων και σε αυτό θα συμμετέχουν πολίτες από διάφορες ομάδες πολιτών οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν τα δίκαια τους με τελικό στόχο το νέο Κίνημα να βρίσκεται στην νέα Βουλή.

Σημαντικό ρόλο στο νέο Κίνημα αναμένεται να έχουν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αξιογράφων και πρώην Επαρχιακός του ΔΗΣΥ Λεμεσού Φοίβος Μαυροβουνιώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ΕΔΕΚ το 2014 Σταύρος Γιαλλουρίδης.

Επίσημα χωρις υπουργό η ΔΗΠΑ

Χωρίς υπουργό έμεινε από χθες η Δημοκρατική Παράταξη του Μάριου Καρογιάν μετά την αποχώρηση από το υπουργείο Ενέργειας του Γιώργου Λακκοτρύπης.

Βεβαίως αυτό δεν εμποδίζει τον Μάριο Κάρογιαν να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Νίκο Αναστασιάδη καθώς στο Κυβερνητικό σχήμα βρίσκονται ακόμα στελέχη που ανήκουν στην ΔΗΠΑ όπως ο Βασίλης Πάλμας και ο Φώτης Φωτίου.

Παράλληλα στελέχη της ΔΗΠΑ συνεχίζουν να βρίσκονται και σε Ημικρατικούς Οργανισμούς. 

Πέντε υποψήφιοι για ενάμιση χρόνο

Πέντε είναι οι υποψηφιότητες μέχρι στιγμής για τον Δήμο Αγλαντζιάς μετά την υπουργοποίηση του Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Ο συνωστισμός υποψηφιοτήτων προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο νέος Δήμαρχος θα είναι για θητεία ενάμιση χρόνου με το παράγοντα αυτός όπως φαίνεται να μην είναι αποθαρρυντικός παράγοντας για τους υποψήφιους. 

Συγκεκριμένα υποψήφιοι μέχρι στιγμής είναι ο Κώστας Κόρτας ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος την περίοδο 2012-2016 ο οποίος στηρίζεται από ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ, ο εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Ανδρέας Κωνσταντίνου η Αναπληρώτρια Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου η όποια είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία, η Αναπληρώτρια Πρόεδρος των Οικολόγων Έφη Ξάνθου η οποία ρίχνεται στην μάχη για την Δημαρχία για δεύτερη φορά. 

Τέλος υποψηφιότητα ανακοίνωσε και ο δημοτικός σύμβουλος της Ανεξάρτητης Κίνησης Δημοτών Αγλαντζιάς Πανίκος Πέτρου.

Home