ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Συναγερμικός θα γίνει πολιτικός Αρχηγός

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Πρώην Συναγερμικός θα γίνει πολιτικός Αρχηγός

Και η νέα παρουσία στο υπουργικό

Στα σκαριά βρίσκεται νέο πολιτικό κίνημα στην Κύπρο με την ονομασία «Αφύπνιση 2020», με ένα από τους πρωτεργάτες του να είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αξιογράφων, Φοίβος Μαυροβουνιώτης

Σημειώνεται ότι ο κύριος Μαυροβουνιώτης είναι γνωστός στους κομματικούς χώρου καθώς διετέλεσε Αναπληρωτής Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Λεμεσού για δυο συνεχείς θητείες (1999-2006) και ακολούθως εκλέγηκε Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Λεμεσού για δύο θητείες (2006-2012) με συμμετοχή στο Πολιτικό Γραφείο του κόμματος. 

Μάλιστα δεν αποκλείεται ο κύριος Μαυροβουνιώτης να ηγηθεί του νέου κινήματος και να μετατραπεί σε πολιτικό Αρχηγό.

1

Νέα παρουσία στο υπουργικό τραπέζι 

Νέα παρουσία στο τραπέζι του υπουργικού ειχαμε στον χθεσινή συνεδρίαση του υπουργικού καθώς για πρώτη φορά στην συνεδρίαση του σώματος παραβρέθηκε ως Υπουργός Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής ο Κυριάκος Κόκκινος ο οποίος ανέλαβε και επίσημα καθήκοντα.

Ο κ. Κόκκινος μέχρι πρότινος επικεφαλής επιστήμονας, θα προΐσταται του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, που είναι το τρίτο Υφυπουργείο που δημιουργείται μετά από τα Υφυπουργεία Ναυτιλίας και Τουρισμού.

1

Πάντως η πρόβλεψη της στήλης είναι ότι αν συνεχίσει ο Πρόεδρος με αυτό τον ρυθμό στην δημιουργία Υφυπουργείων θα χρειαστεί σύντομα μεγαλύτερο υπουργικό τραπέζι.

Ας ξεκαθαρίσει η Ελένη

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλληλεγγύη σε συνεδρία του, στις 26 Φεβρουαρίου 2020, ολοκλήρωσε τη συζήτηση για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2021 αναφέρει σε ανακοίνωση το Κίνημα.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο όπως τονίζεται αφού συνεκτίμησε όλα τα δεδομένα, ομόφωνα κατέληξε στη θέση ότι το Κίνημα θα διεκδικήσει τις εκλογές αυτές με τις δικές του δυνάμεις, χωρίς να αποκλείεται η συνεργασία με άλλες πολιτικές δυνάμεις ή και άτομα που πρεσβεύουν τις ίδιες διακηρυκτικές Αρχές και Αξίες.

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση το Κίνημα δεν αφήνει σαφή εικόνα για το τι τελικά θα πράξει στις Βουλευτικές Εκλογές. Θα πρέπει λοιπόν σύντομα η Ελένη Θεοχάρους να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Αυτόνομη πορεία ή συνεργασία με άλλο κόμμα; 

Home