ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ψάχνουν συσπειρώσεις μέσω του Ποδοσφαίρου

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Ψάχνουν συσπειρώσεις μέσω του Ποδοσφαίρου

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών σε κόμμα στον χώρο του Κέντρου

Συσπειρώσεις μέσω του Ποδοσφαίρου φαίνεται πως επιδιώκουν Κοινοβουλευτικά κόμματα ενόψει Βουλευτικών και εξαιτίας και της κατάστασης που επικρατεί στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο με τις αναφορές σε στημένα παιχνίδια.

Μάλιστα το ΑΚΕΛ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με την Ομόνοια παρέχοντας έμμεσα στήριξη στις δηλώσεις Παπασταύρου, για στημένους αγώνες.

Δεν αποκλείεται στην Εζεκία Παπαϊωάννου να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και την συσπείρωση ενόψει Βουλευτικών, άλλωστε πολλές φορές στο παρελθόν στελέχη εκαναν λόγο και για απώλειες ψήφων λόγω της κακής εικόνας της Ομόνοιας.

Έχασε και στην Σύγκλητο ο παρολίγον ανθυποψήφιος Λιλλήκα

Όχι μόνο δεν διεκδίκησε την θέση του Προέδρου,  το μέλος της Συμμαχίας Μάριος Πίρτας, κάνοντας πίσω την υστάτη, δεν κατάφερε ούτε και εκλογή στο 15 μέλες σώμα της Συγκλήτου του κόμματος. 

Η απόφαση του να αμφισβητήσει τον Γιώργο Λιλλήκα, φαίνεται ουσιαστικά να του στέρησε και την θέση που διατηρούσε στην Σύγκλητο.

Αυτό δείχνει ότι αν και η Συμμαχία αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης ο Πρόεδρος της Συμμαχίας καταφέρνει να ελέγχει στον μέγιστο βαθμό τα όργανα του Κινήματος.

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών Σιζόπουλου - Παπαδάκη

Ευκαιρία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποτελεί το σημερινό Πειθαρχικό της ΕΔΕΚ για τον Δημήτρη Παπαδάκη. 

Η σημερινή διαδικασία αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα δεδομένα στο κόμμα, με τον Ευρωβουλευτή να μην αποκλείεται να αμφισβητήσει πλέον ανοιχτά τον Μαρίνο Σιζόπουλο.  

Με τα σημερινά δεδομένα ωστόσο και το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ο κύριος Σιζόπουλος φαίνεται να μην ανησυχεί επιδιώκοντας αύξηση ποσοστών και Βουλευτών το 2021. 

Home