ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Στα «άρματα» ο Άθως και οι μπηχτές για Θεολόγου

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Στα «άρματα» ο Άθως και οι μπηχτές για Θεολόγου

Ο Εκπρόσωπος τύπου του Χαμπιαούρη και η επιμονή του Μιχαηλίδη 

Στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου συμμετείχε την περασμένη Δευτέρα ο ΓΓ του ΔΗΚΟ Άθως Αντωνιάδης, παρελάζοντας μαζί με τους Εθνοφύλακες. Μάλιστα ο κύριος Αντωνιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook «Το μεγαλείο ανοργανωσιάς και ευθυνοφοβίας των «αρμοδίων» στάθηκε πολύ μικρό μπροστά στην θέληση, το φρόνιμα και την αποφασιστικότητα μαθητών, εθνοφρουρών, εφέδρων και εθνοφυλάκων να τιμήσουν την Εθνική επέτειο.‬ ‪Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940.‬ Ζήτω η αντίσταση των Ελλήνων.‬ ‪Ζήτω η Εθνοφυλακή».

1

Υπενθυμίζεται ότι ο ΓΓ του ΔΗΚΟ δεν είναι η πρώτη φορά που θέλει να δείξει πόσο «μάχιμος»‬ στρατιωτικά είναι καθώς στο παρελθόν εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό στούντιο με τον σάκο εκστρατείας, θέλοντας να αποδείξει ότι πηγαίνει έφεδρος παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα «Πρωτοσέλιδο» με το σάκο που του έχει χρεώσει η ΕΦ ενώ παράλληλα παρουσίασε και το Φύλλο Πορείας του.

Είναι αυτό που λέμε στα άρματα ο Άθως….

1

Μπηχτές Συμμαχίας προς Θεολόγου

Την πικρία της για την απόφαση της Άννας Θεολόγου να θεωρείται πλέον Βουλευτής του Κινήματος «Ανεξάρτητοι» έδειξε με ανακοίνωση της η Συμμαχία Πολιτών θέλοντας να δείξει ότι ή κυρία Θεολόγου βρίσκεται σήμερα στο Κοινοβούλιο λόγω του κόμματος.

Μάλιστα η Συμμαχία ανέφερε «η κα. Θεολόγου όταν μας προσέγγισε ήταν ένα άγνωστο κορίτσι το οποίο μας ζήτησε να την «πλασάρουμε» ως οικονομολόγο στα ΜΜΕ για να γίνει γνωστή. Όταν αυτό επιτεύχθηκε ζήτησε και είχε την πλήρη στήριξη του κομματικού μηχανισμού για να μπορέσει να εκλεγεί βουλευτής Αμμοχώστου της Συμμαχίας Πολιτών».

Κατανοητή η αντίδραση της Συμμαχίας, όταν μάλιστα εκλέγεις τρεις βουλευτές και μένεις με ένα. 

1

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Χαμπιαούρη

Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη ο υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης στην ύστατη προσπάθεια του να παραμείνει στα ηνία του υπουργείου Παιδείας. Συγκεκριμένα είναι ορατό σε όλους πλέον ότι δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω με τον νέο εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Σπύρο Αντωνέλλο, να δίνει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το υπουργείο.

Εάν αυτή η τακτική του υπουργείου Παιδείας αποδώσει και παραμείνει στο υπουργείο μετά τον Ανασχηματισμό ο Κώστας Χαμπιαούρης είναι ανοικτό, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που περιμένουν στον γωνιά για υπουργοποίηση.

Αντίδραση από διεθνείς - Καλούν τον Ανδρέα Μιχαηλίδη να μιλήσει για το... στημένο

Επιμένει στο Βουλευτιλίκι

Δεν ικανοποιείται με τον ΚΟΑ και θέλει να ξανά γίνει Βουλευτής όπως φαίνεται ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Αυτό δείχνουν οι προθέσεις του κυρ Ανδρέα καθώς παρά την τρίτη ανακύρηξη του Γιώργου Παπαδόπουλου σε Βουλευτή χθες, αναμένεται το επόμενο διάστημα να κινηθεί νομικά διεκδικώντας ξανά την έδρα.

Αν η επιμονή αυτή  θα έχει για ακόμα μια φορά αποτέλεσμα μόνο το δικαστήριο μπορεί να το κρίνει, χωρίς ωστόσο ο Ανδρέας Μιχαηλίδης να αποκλείεται να κάνει υπομονή στην καρέκλα του Προέδρου του ΚΟΑ μέχρι και το 2021 σε περίπτωση αρνητικής τροπής για τον ίδιο διεκδικώντας ξανά Βουλευτική έδρα.

 

Home