ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Στο δρόμο που χάραξαν Ματσάκης-Ελένη ο Παπαδάκης

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Στο δρόμο που χάραξαν Ματσάκης-Ελένη ο Παπαδάκης

ΦΩΤΟ: Το διέγραψε αλλά ακόμα τον έχει στα Κεντρικά γραφεία

Στον δρόμο που χάραξαν στο παρελθόν ο Μάριος Ματσάκης και Ελένη Θεοχάρους αναμένεται να κινηθεί ο Δημήτρης Παπαδάκης, παραμένοντας ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής μέχρι και το τέλος της θητείας του.

Συγκεκριμένα ο Μάριος Ματσάκης που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής με το ΔΗΚΟ  το 2004 αποχώρησε από το κόμμα το 2007 και συμμετείχε μάλιστα  στις προεδρικές εκλογές του 2008 ως ανεξάρτητος, λόγω διαφωνιών στο κυπριακό, καταλαμβάνοντας ποσοστό 0,77%.

Ανεξάρτητη πορεία ακολούθησε στην δεύτερη της θητείας στο Ευρωκοινοβούλιο και η Ελένη Θεοχάρους η οποία το 2015 ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ και την δημιουργία του Κινήματος Αλληλεγγύης, χωρίς ωστόσο να παραδίδει την έδρα στον ΔΗΣΥ παραμένοντας στην Ευρωβουλή μέχρι και τον Μάιο του 2019, οπόταν δεν κατάφερε επανεκλογή μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

Παραμένει στα Κεντρικά γραφεία ο Παπαδάκης

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν και διαγράφηκε από Ευρωβουλευτής του κόμματος από την περασμένη Δευτέρα, εντούτοις εξακολουθεί να έχει παρουσία στα Κεντρικά γραφεία του Κινήματος στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα η γιγαντοαφίσα που τοποθετήθηκε στα Κεντρικά γραφεία με όλους τους υποψήφιους του κόμματος λίγο πριν τις Ευρωεκλογές του Μαΐου παραμένει στην θέση της.  

Home