ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Τελικά ο στάβλος του αυγεία δεν καθάρισε Νίκαρε 

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Τελικά ο στάβλος του αυγεία δεν καθάρισε Νίκαρε 

Βρήκαν τρόπο να βγουν κερδισμένα από τον κορωνοϊό τα μεγάλα συμφέροντα του Ποδοσφαίρου

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  ανέφερε ότι δεν θα ανεχθεί να αμαυρώνουν κάποια εγκληματικά στοιχεία το όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να καθαρίσει ο στάβλος του αυγεία συγκαλόντας μάλιστα ευρεία σύσκεψη στο Προεδρικό.

4 μήνες μετά αν και μέσα από επίσημο διάγγελμα ο ίδιος ο Πρόεδρος έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για επανέναρξη του πρωταθλήματος το οποίο διακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η ΚΟΠ πήρε χθες απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος την στιγμή που η Κυβέρνηση έδωσε οδηγίες ότι μπορεί να ξεκινήσουν οι προπονήσεις 18 Μαΐου και το πρωτάθλημα στις 9 Ιουνίου.

Η στήλη και ο σκιώδης πιστεύει ότι η ΚΟΠ χθες πήρε μια απόφαση κάλυψης συμφερόντων την οποία είχε αποφασίσει πριν από την σύσκεψη της Πέμπτης στο Προεδρικό, στην οποία παρουσίασε ένα πρωτόκολλο που δεν συνάδει με τις θέσεις των επιδημιολόγων και για τον λόγο αυτόν το απέρριψαν.

Άντε τώρα εξηγήσετε στο απλό κόσμο πως σχετίζεται η πανδημία με την αύξηση των ομάδων και την κατάργηση της διαβάθμισης την στιγμή μάλιστα που οι κόκκινοι φάκελοι πάνε και έρχονται στην UEFA.

Το ποιοι διοικούν άλλωστε αριθμό ομάδων δείχνει και τον καθρέφτη εν μέρει του Κυπριακού ποδοσφαίρου, και δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο στάβλος του αυγεία όχι δεν καθάρισε αλλά λερώθηκε περαιτέρω, δυστυχώς μέσα και από τις αντιδράσεις των φιλάθλων φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η ταφόπλακα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι προ των πυλών.

Συσπείρωση κομμάτων

Πάντως η χθεσινή απόφαση της ΚΟΠ, όπως γνωρίζει ο σκιώδης έφερε αισθήματα χαράς αλλά και λύπης σε δύο τουλάχιστον κόμματα.

Μάλιστα η απόφαση αυτή ίσως φέρει κάποια περαιτέρω συσπείρωση για το ΑΚΕΛ ενόψει Βουλευτικών. Άλλωστε πολλές φορές στους διαδρόμους της Εζεκίας Παπαϊωάννου ψιθυρίστηκε ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ πηγαίνει καλά.

Παράλληλα ζημιά σε ψήφους  μπορεί να επιφέρει στον ΔΗΣΥ στην Επαρχία Αμμοχώστου, με τους οργανωμένους της Ανόρθωσης να στέλνουν ήδη μήνυμα στο Κυβερνών κόμμα, για το οποίο τα δεδομένα θα ήταν καλύτερα εάν περνούσε η θέση Χαμπουλλά.

Home