ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Το τρέξιμο υποψήφιων Βουλευτών και η μάχη για ΠτΔ

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Το τρέξιμο υποψήφιων Βουλευτών και η μάχη για ΠτΔ

Τα πυρά Παμπορίδη και η επιστροφή Χαμπιαούρη στο υπουργείο Παιδείας 

Το τρέξιμο για τις Βουλευτικές εκλογές άρχισαν από νωρίς υποψήφιοι Βουλευτές όλων των κομμάτων 16 μήνες πριν από την εκλογική αναμέτρηση. Μάλιστα νυν και επίδοξοι βουλευτές δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, και για τον σκοπό αυτό ποζάρουν σε φωτογραφικούς φακούς τόσο στις καθιερωμένες κοπές βασιλόπιτας ακόμα και σε χώρους όπου πηγαίνουν για να δουν από κοντά προβλήματα που προέκυψαν από τις τελευταίες βροχές.

Υποψήφιοι βγήκαν από νωρίς στο κόσμο με στόχο να επιλύσουν προβλήματα και να κάνουν νέες γνωριμίες έτσι ώστε να πετύχουν να βρεθούν στις επιλογές των πολιτών για σταυρούς προτίμησης που θα τους βοηθήσουν στην πολυπόθητη εκλογή.

Ο Σκιώδης θα παρακολουθά τις εξελίξεις και θα σας κρατά ενήμερους, με την στήλη να συμβουλεύει τους υποψηφίους να κρατήσουν μια πισινή, καθώς η περίοδος αυτή προσφέρετε περισσότερο για «κάψιμο» υποψηφίων, παρά για βοήθεια εκλογής.

Τα πυρά Παμπορίδη σε ΥΠΕΞ

Δεν λέει να φύγει από την επικαιρότητα ο τέως υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, καθώς μέσα στην εβδομάδα έστρεψε τα πυρά του προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Χριστοδουλίδη.

1

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παμπορίδης έγραψε στο twitter: Μέχρι τώρα πίστευα ότι απλώς ταΐζουν σανό τον λαό. Αυτοί όμως μάλλον τα πιστεύουν. Δεν εξηγείται αλλιώς το πράγμα. Σήμερα Πούτιν και Ερντογάν τους ξεφτιλίζουν στη Μόσχα κι αυτοί χαριεντίζονται.  

Μάλιστα έβαλε και βίντεο με δηλώσεις του ΥΠΕΞ για Λιβυκό στο οποίο ο κύριος Χριστοδουλίδης ανέφερε: «Επιτέλους πρωταγωνιστικός ρόλος»

Μήπως ο Γιώργος μπήκε από νωρίς στην κόντρα για τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ στις Προεδρικές όπως έγραψε παλαιότερα και ο Εφέτης.

1

Η επιστροφή Χαμπιαούρη στο υπουργείο

Στο Υπουργείο Παιδείας επέστρεψε την περασμένη Τρίτη ο Επίτροπος Ορεινών περιοχών, Κώστας Χαμπιαούρης, αυτή την φορά ως επισκέπτης με σκοπό τη συζήτηση με τον διάδοχο του Πρόδρομο Προδρόμου θεμάτων που απασχολούν τις ορεινές κοινότητες.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο κύριος Χαμπιαούρης, φαίνεται να πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του συνεχίζοντας καθημερινά τις επαφές του για ανάπτυξη των Ορεινών περιοχών.

Πάντως αν και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να μιλήσουν για υποβάθμιση του με τον νέο διορισμό, ο ίδιος δείχνει να απολαμβάνει τον νέο του ρόλο. 

Home