ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Υποψήφιος «παίζει» με 3 κόμματα και 2 επαρχίες

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ: Υποψήφιος «παίζει» με 3 κόμματα και 2 επαρχίες

Οι πιστόλες με τα ράμματα και η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Όσο πλησιάζουν οι Βουλευτικές οι διεργασίες κομμάτων και υποψήφιων γίνονται εντονότερες με τον Σκιώδη για ακόμη μια φορά να μαθαίνει παρασκήνιο και να σας κρατά ενήμερους.

Αυτή την φορά όπως πληροφορείται η στήλη άτομο έχει καταλήξει ότι θα είναι υποψήφιος ωστόσο για την ώρα φαίνεται να μην είναι σίγουρος ούτε με ποιο κόμμα θα δώσει την μάχη ούτε σε ποια Επαρχία.

Μάλιστα όπως η στήλη πληροφορείται αυτή την στιγμή ο ίδιος φλερτάρει με 3 κόμματα του κέντρου και με δύο επαρχίες αυτές της Λάρνακας και της Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα το άτομο που διατηρεί στενούς δεσμούς και με την Κυβέρνηση Αναστασιάδη έχει πρόταση από ένα κόμμα, με τον ίδιο να διαδίδει ότι έχει και από δεύτερο κόμμα κάτι που όπως η στήλη γνωρίζει δεν ισχύει, ενώ ο ίδιος διαδίδει σε άτομα του κύκλου του ότι περιμένει πρόταση και από 3ο κόμμα. 

Η κατάσταση αυτή στην οποία βρίσκεται ο υποψήφιος μόνο συγχισμένη μπορεί να χαρακτηριστεί για αυτό ο Σκιώδης θα τον συμβούλευε να αποφασίσει τελικά τι θέλει γιατί στο τέλος θα γεμίσουν τα ψηφοδέλτια και θα χάσει την ευκαιρία να τρέξει στην κούρσα των Βουλευτικών. 

 

Οι πιστόλες με τα ράμματα έφεραν αναβολή

«Πιστόλες με τα ράμματα» έτσι θα χαρακτήριζε η στήλη στην Κυπριακή τις εργασίες που έγιναν από πλευράς υπουργείου για συνένωση των θρανίων για έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο άλλα θρανία είναι ενωμένα τρία - τρία ενώ σε άλλες να είναι πέντε - πέντε. 

Από την άλλη τα ξύλα που τοποθετήθηκαν μεταξύ των θρανίων στις πλείστες των περιπτώσεων ούτε καλά στερεωμένα δεν ήταν για αυτό το υπουργείο με την αναβολή κερδίζει χρόνο να προχωρήσει στις απαραίτητες βελτιώσεις. 

Σημειώνεται ωστόσο ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι πέραν από τη φυσική απόσταση, μέσω επεκτάσεων θρανίων, στη νέα σχολική χρονιά της Μέσης Εκπαίδευσης, θα γίνει χρήση και προστατευτικών διαχωριστικών (plexiglass).

Μάλιστα το ΚΥΠΕ εξασφάλισε σχετικό οπτικό υλικό που καταγράφει την τοποθέτηση των προστατευτικών διαχωριστικών σε θρανία αιθουσών διδασκαλίας της Μέσης Εκπαίδευσης.

Αν μη τι άλλο οι υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν την εύκολη δικαιολογία για το υπουργείο για να προετοιμαστεί σωστά.

Home