Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ:Sms 2 & προεκλογική σε ταβέρνες & καφέ

Offsite Team -
13.03.2021 - 06:00

ΒΓΗΚΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ:Sms 2 & προεκλογική σε ταβέρνες & καφέ

Thumbnail
Πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ στις Βουλευτικές με δικό του κόμμα

Χαλαρώσεις μέτρων ανακοίνωσε την Παρασκευή ο υπουργός Υγείας, όπου ανάμεσα σε άλλα επιτρέπεται η λειτουργία των χώρων εστίασης από την ερχόμενη Τρίτη σε εξωτερικούς χώρους.

Συγκεκριμένα από τις 16 Μαρτίου, επιτρέπεται η λειτουργία μόνο των εξωτερικών χώρων των υποστατικών εστίασης, ενώ για να πάμε στους πιο κάτω χώρους στέλνουμε μήνυμα με τον αριθμό 2.

>>>>> Αναλυτικά τι αλλάζει από την Τρίτη εδώ

Ενόψει και των Βουλευτικών εκλογών υποψήφιοι βουλευτές αναμένεται να εκμεταλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να ξεκινήσουν δειλά δειλά τις συναντήσεις τους με κόσμο σε ταβέρνες και καφέ. 

Άλλωστε το περασμένο διάστημα οι όποιες εκδηλώσεις και συναντήσεις εξαιτίας της πανδημίας πραγματοποιούνταν διαδικτυακά και έτσι τώρα με την μερική χαλάρωση θα μπορούν να δουν έστω και μικρό αριθμό ψηφοφόρων από κοντά επενδύοντας στην προσωπική επαφή.

Μάλιστα αναμένεται να πολλοί αυτοί που θα κάνουν χρήση sms τον αριθμό δύο από την ερχόμενη εβδομάδα με στόχο να προλάβουν να δουν όσο περισσότερο κόσμο μπορέσουν.

Άλλωστε η προεκλογική έχει ανάψει για τα καλά και πολλοί υποψήφιοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το πως θα κινηθεί αυτή η πρωτόγνωρη προεκλογική εν μέσω πανδημίας. 

Ξανά στις εκλογές ο Ρότσας

Ο Πατριωτικός Συνασπισμός με Πρόεδρο τον πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ, Χρίστο Ρότσα ανακοίνωσε τους πρώτους 21 υποψηφίους του για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «οι προκλήσεις και δοκιμασίες που αντιμετωπίζει ο λαός μας είναι πολλές και σημαντικές που απαιτούν τη βοήθεια όλων μας για την αντιμετώπιση τους. Κάθε ψηφοφόρος πρέπει να μετασχηματιστεί σε ενεργό πολίτη».

>>>>>>>>> Δείτε εδώ τους πρώτους 21 υποψήφιους του συνασπισμού 

Αναφορά γίνεται, επίσης, στην οικονομική ανισότητα, την παράνομη μετανάστευση και τη συνεχιζόμενη κατοχή εξαιτίας της οποίας "επιβάλλεται η Κύπρος να αποκτήσει ένοπλη αποτρεπτική ισχύ ώστε να κάνει αβέβαιη την έκβαση κάθε νέας τουρκικής επιθετικής ενέργειας".

Να σημειώσουμε ότι ο συνασπισμός κατέρχεται δεύτερη φορά σε εκλογές καθώς συμμετείχε και στις Ευρωεκλογές του 2019 ενώ ο Χρίστος Ρότσας το 2016 ήταν υποψήφιος με τον ΔΗΣΥ παίρνοντας 3578 σταυρούς προτίμησης. 

Home