Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ σε Βουλευτές: ‘Υπομονή ως τον Ανασχηματισμό’

Offsite Team -
09.03.2023

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ σε Βουλευτές: ‘Υπομονή ως τον Ανασχηματισμό’

Παραπολιτικά, κους-κους και άλλα για να μην μένετε αδιάβαστοι

Γράφει ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 05/03)

Οι ηγεσίες των κομμάτων ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ αλλά και ΔΗΠΑ προσπάθησαν να καθησυχάσουν τα στελέχη τους ότι τα κόμματα τους αργά ή γρήγορα θα βρεθούν με πιο έντονο ρόλο και λόγο στην Κυβέρνηση του ΝΙΚΟΥ. 

Το ότι έγινε της ‘κακομοίρας’ στα τρια κόμματα μετά την ανακοίνωση των Υπουργών αφού παραγκωνίστηκαν σε μεγάλο βαθμό πρόσωπα από τα κόμματα, είναι γνωστό. 

ΕΔΕΚίτης πχ έλεγε σε κύκλο που ήταν και Ο ΕΦΕΤΗΣ πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΚ δεν νιώθει ότι το Κίνημα ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. 

Στο ίδιο μοτίβο και οι ΔΗΚΟικοί, οι οποίοι ουσιαστικά δεν νιώθουν να είναι μέρος της Κυβέρνησης, πλην βεβαίως του ΝΙΚΟΛΑ, ο οποίος είναι αυτός που πρότεινε τους ανθρώπους του στο Υπουργικό. 

Οι φωνές στην ΔΗΠΑ είναι λιγότερες αλλά και εκεί υπάρχει θέμα. 

Οι ηγεσίες λοιπόν των κομμάτων –όπως ενημερώνεται Ο ΕΦΕΤΗΣ- κινήθηκαν περίπου στην ίδια γραμμή όταν απευθύνθηκαν στους Βουλευτές και στα στελέχη τους. 

Τους είπαν βασικά πως μπορεί μεν αυτή την στιγμή να μην συμμετέχουν ενεργά στην Κυβέρνηση με στελέχη τους αλλά έδωσαν το περιθώριο στον Νίκο ‘ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ’ να μην φανεί αναξιόπιστος στον κόσμο και να διορίσει αυτούς που ήθελε. 

Αλλά –όπως λέχθηκε- αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ για τους διορισμούς στους ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (θα γίνουν τον ερχόμενο ΙΟΥΝΙΟ) αλλά ούτε και στον πρώτο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Δηλαδή ηγεσίες ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ δεσμεύτηκαν προς τα στελέχη τους ότι θα έχουν ΕΝΕΡΓΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στους ΗΜΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ και στον ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. 

Στο ΔΗΚΟ ήδη άρχισαν να μιλούν ότι σε 18 ΜΗΝΕΣ θα γίνει ο πρώτος ανασχηματισμός και σε αυτό θα αποχωρήσουν οι... Δεν θα σας πω -επι του παρόντος- για ποιους 5 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ λένε ότι θα φύγουν στο 18μηνο διότι είναι άδικο για τους ανθρώπους αφού ακόμη δεν πρόλαβαν καλά καλά να αναλάβουν...  

Για να δούμε… 

Home