Ο ΕΦΕΤΗΣ: Σχέδιο αποδόμησης Νίκου (ΥΠΕΞ) – Ποιοι συμμετέχουν

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Σχέδιο αποδόμησης Νίκου (ΥΠΕΞ) – Ποιοι συμμετέχουν

Η Ειρήνη μαζεύει συγχαρητήρια αλλά την θέλουν στο ΑΚΕΛ; - Συγκινητική στήριξη ΕΛΕΝΑΡΑΣ - Η πατάτα του Κούσιου - ΚΑΙ ΑΛΛΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

(*Για όσους αναγνώστες δεν είναι εξοικειωμένοι με την γραφή του ΕΦΕΤΗ: Στην Στήλη ακολουθούν διάφορα αυτόνομα θέματα, σχόλια, παρασκήνια. Συνεπώς αν σας ενδιαφέρει το θέμα που αναφέρεται ο Τίτλος θα πρέπει να κάνετε scroll down για να το εντοπίσετε - συνήθως βρίσκεται τελευταίο στη σειρά)

Που γίνονται τα θανατηφόρα…   

Φ

Μα τι γίνεται; Πάλι θρηνούμε θύματα σε θανατηφόρα. Τα θανατηφόρα δεν θα σταματήσουν, αλλά τουλάχιστον πρέπει να περιοριστούν

Έχω την εντύπωση αλλά και σύμφωνα με μια προκαταρτική έρευνα που έγινε από φίλο του ΕΦΕΤΗ, ότι τα περισσότερα θανατηφόρα γίνονται σε δρόμους που μπορεί κάποιος να αναπτύξει ταχύτητα αλλά όχι στους αυτοκινητοδρόμους

Δηλαδή σε λεωφόρους και σε οδικές αρτηρίες που ενώνουν διάφορες περιοχές. 

Θα ήθελα όμως να δω μια μελέτη, σοβαρή και με στοιχεία, από πλευράς ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, καθώς και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν. 

Για παράδειγμα ας εγκατασταθούν αυτές οι ευλοημένες οι κάμερες, ας φωτιστούν οι δρόμοι, ας τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες

Από την άλλη κι’ εμείς ως οδηγοί πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει απαραίτητα να φοράμε την ζώνη μας και ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ…!!! 

 

Η πατάτα του Κούσιου…

Κ

Παναγία μου Κυριάκο μου. Μα τι πατάτα ήταν αυτή ρε φίλε; Για τ’ όνομα του Θεού. 

Τι είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος; Βγήκε τηλεφωνικώς στο πρωινό πρόγραμμα της ΕΡΤ και τους είπε ότι η πληροφόρηση για υποκλοπή δεδομένων του τεμαχίου 8 από τους Τούρκους «φαίνεται να είναι ορθή»

Μα έλα ντε, που δεν ήταν ορθή. Αυτή την εικασία, την πλάσαρε μια εφημερίδα στην Κύπρο και την υιοθέτησε ο φίλος μου ο Κούσιος. Μα χωρίς καμία διερεύνηση; 

Διότι τα δεδομένα του τεμαχίου 8 αναρτήθηκαν, δημοσιοποιήθηκαν, από την ίδια την Κυβέρνηση στην Ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος. Μετά την ανάρτηση, έπεσαν θεοί και δαίμονες για να κατεβεί η ανάρτηση, αλλά πλέον ήταν αργά. Το pdf των δεδομένων, όσοι ήθελαν και όσοι έπρεπε το είχαν ήδη αποθηκεύσει στον δικό τους υπολογιστή

Ήταν λάθος έκφραση η λέξη «υποκλοπή», δήλωσε μετέπειτα ο Κυριακός Κούσιος στην Offsite.

 

Τα εκατομμύρια των Ιταλών

Ε

Σκεφτείτε τώρα να ήσασταν η ΕΝΙ

Να δώσετε τοοοοοοοοόσα εκατομμύρια να κάνετε σεισμογραφικές και άλλες μελέτες για να εντοπίσετε φυσικό αέριο, και όλα τα αποτελέσματα, οι συντεταγμένες, οι χάρτες, όλα τα άκρως εμπιστευτικά στοιχεία να τα βάζετε σε μια έκθεση που δια Νόμου πρέπει να υποβάλετε στις αρμόδιες αρχές του κράτους ώστε να δικαιολογήσετε την αίτηση σας για άδεια γεώτρησης στην κυπριακή ΑΟΖ. 

Και αυτή η Αρχή με το που της δίνετε αυτή την έκθεση «υπερευαίσθητου περιεχομένου» που εσάς σας στοίχησε εκατομμύρια ευρώ, να την δίνει στην δημοσιότητα!!!!

Ε ναι! Αυτό έγινε με το Τεμάχιο 8!!!

Θα θέλατε μετά να συνεργαστείτε με ένα τέτοιο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ κράτος; 

Είμαστε ένα υποτιθέμενο κράτος που ισχύει το «ό,τι σου παίζω χόρευκε»!!!

ΧΑ ΧΑ ΧΑ

   

Κρύφτηκαν οι Περιβαλλοντιστές και οι δήθεν…

Ξ

Μα που χάθηκαν όλοι αυτοί οι «δήθεν» και οι «πρέπει» και οι κάθε λογής περιβαλλοντιστές και περιβαλλοντολόγοι που μας κάνουν μαθήματα καθημερινά για προστασία του περιβάλλοντος, για κατάργηση των πλαστικών, για ανακυκλώσεις, και ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται λόγω εμάς; 

Που χάθηκαν όλοι αυτοί που όλη μέρα σκίζουν τα ιμάτιά τους για το περιβάλλον; 

Μα ούτε και ΜΙΑ οργάνωση ρε παιδί μου, να μην στηρίξει τις αυξήσεις των τιμών των καυσίμων που έρχονται για χάρη του περιβάλλοντος; 

Ούτε και ΕΝΑΣ ή ΜΙΑ από αυτούς τους λαλίστατους που καραδοκούν τι θα γράψει κάποιος στα SocialMedia για να πέσουν σαν όρνεα να τον φάνε, δεν στήριξε την αύξηση; 

Μα τι γίνεται ρε παιδιά; 

Μας δουλεύουν και αυτοί μάλλον! 

Διότι εγώ δεν εξετάζω ποιος ευθύνεται για την αύξηση των καυσίμων. Ούτε και πως η Κυβέρνηση του ΝΙΚΑΡΟΥ μας την «έφερε» και πάλι. 

Αλλά εξετάζω το άλλο, το ουσιαστικό: 

Ακριβότερα καύσιμα, πιο περιορισμένη χρήση. Σωστά; Άρα λιγότερη μόλυνση του περιβάλλοντος. Σωστά; 

Άρα; Που είναι όλοι αυτοί; Κρύφτηκαν; Α μπα!

Και μην μου πείτε το γελοίο επιχείρημα «πονάει χέρι, κόβει χέρι» διότι τα πράγματα επί του προκειμένου είναι αλλιώς! Πολύ αλλιώς!!! Δεν γίνεται να είμαστε υπέρ του περιβάλλοντος σε βαθμό υστερίας για όλα τα υπόλοιπα, αλλά για τα καύσιμα να μην μας καίγεται καρφί. 

Το επιχείρημα το αναδεικνύω για να δούμε την ΟΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΗ με το θέμα που λέγεται «περιβάλλον» από αυτούς που δήθεν κόπτονται… 

 

Ο άλλος (Λακκοτρύπης) πανηγυρίζει…

λ

Και κατά τα άλλα ο Λακκοτρύπης πανηγυρίζει πως ακόμη και με τις αυξήσεις των καυσίμων η Κύπρος είναι η 5η φθηνότερη χώρα στην ΕΕ στα καύσιμα. 

Μα, δουλεύκουν μας ή εν η ιδέα μου; 

Μας αυξάνουν τις τιμές καυσίμων, και μας κάνουν και πλάκα και από πάνω.

Λες και η Κύπρος μπορεί να συγκριθεί με καμιά άλλη χώρα της ΕΕ είτε στις συγκοινωνίες είτε στις υποδομές, οι οποίες σου επιτρέπουν να κυκλοφορείς και χωρίς το δικό σου αυτοκίνητο. 

Αλλά τι να πούμε; Κατά τα άλλα δήθεν πέρσι μείωσαν τον φόρο κατά 6 σεντ!!!

 

Έρχονται συγχαρητήρια για την Ειρήνη από παντού

ρ

Μπορεί διάφοροι Σύντροφοι μου να μην χωνεύουν την Ειρήνη, αλλά η Ειρήνη εισπράττει συγχαρητήρια από παντού. 

Ως γνωστόν το Ειρηνάκι μας, από τον Ιούλιο 2019 διορίστηκε Ειδική Εκπρόσωπος της ΚΣ ΟΑΣΕ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς. 

Την δράση της εξήρε και έδωσε τα εύσημα τόσο ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ κ. George Tsereteli όσο η ειδική Εκπρόσωπος προεδρεύοντα ΟΑΣΕ για την καταπολέμηση της Διαφθοράς Professor Πάολα Σεβερίνο

Και οι δυο, κατά τη συνεδρίαση του Μονίμου Συμβουλίου (ΜΣ) ΟΑΣΕ, έκαναν ονομαστική αναφορά στην ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, για την δράση της και τις προσπάθειες που καταβάλλει στον τομέα της καταπολέμησης της Διαφθοράς. 

Είναι όντως τιμητικό να γίνονται τέτοιες αναφορές για κύπριους Βουλευτές, και αυτή τη φορά ο πόντος πάει στο ΑΚΕΛ αφού το Ειρηνάκι, βρίσκεται στην Βουλή λόγω του ΑΚΕΛ για την σωστή όπως φαίνεται επιλογή του να έχει στο ψηφοδέλτιό του την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ. 

Το καίριο ερώτημα όμως είναι άλλο:

Λαμβάνουν αυτά τα πράγματα υπόψη οι Σύντροφοι μου, ή στις εκλογές του 2021 θα αφήσουν εκτός Βουλής την Ειρήνη; 

 

Μάνα μου, την Ελενάρα μου!!! Την ψάχνουν… (και το ΔΗΚΟ)

ε

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε στον ΕΦΕΤΗ αυτή η αλληλέγγυα ανακοίνωση του ΔΗΚΟ προς την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, την οποία ψάχνουν οι Αζερμπαϊτζανοί. 

Ναι. Μα δεν το μάθατε; Το Αζερμπαϊτζάν ζητά από τις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας να συλλάβει και να εκδόσει την Ελένη Θεοχάρους διότι την καταζητεί για παράνομη είσοδο στην περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Το ΔΗΚΟ εξέδωσε ανακοίνωση όπου σημειώνει πως «η κ. Θεοχάρους, με την ιδιότητα του ευρωβουλευτή, είχε κάθε δικαίωμα να επισκεφθεί την περιοχή και δεν προέβη σε καμία παράνομη πράξη, παρά μόνο στήριζε τον αγώνα του λαού του Ναγκόρνο Καραμπάχ για αυτοδιάθεση». 

Για να κλείσει με μια ευχή, που συγκινεί ακόμη και τον πιο άψυχο: «Εκφράζουμε τη θερμή συμπαράσταση μας στην Ελένη Θεοχάρους».

Αλλά τι σας έγραψα την περασμένη βδομάδα για την Ελένη και το ΔΗΚΟ; Θυμάστε; Αν όχι πατάτε εδώ…

 

«Αποδομείστε τον ΥΠΕΞ» - Ποιοι συμμετέχουν

ν

Γενικό πρόσταγμα προς κάθε κατεύθυνση, κάθε εξαρτώμενο και κάθε «όργανο» έδωσε το ΑΚΕΛ για πλήρη και συνεχή αποδόμηση του Νίκου Χριστοδουλίδη (μην παρεξηγείτε τους όρους αυτούς. Το κάθε κόμμα έχει και εξαρτώμενους και όργανα).  

Αυτό μεταφέρθηκε στον ΕΦΕΤΗ από διάφορους πολιτικούς κύκλους και πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων και συντρόφων μου, οι οποίοι σε συζητήσεις παραδέχονται πως το όνομα του Νίκου Χριστοδουλίδη ενδεχομένως να το βρουν μπροστά τους και το 2023, κάτι που βάσει και των μετρήσεων αυτή τη στιγμή «θα μας προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα» για την ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας

Καθόλου άσχετο με τούτο δεν ήταν και η ξεκάθαρη τοποθέτηση του ίδιου του ΥΠΕΞ ο οποίος μίλησε για οργανωμένη προσπάθεια του ΑΚΕΛ εναντίον του. 

Αλλά και ο ίδιος ο Αρχισύντροφος μου Άντρος απάντησε σε αυτό λέγοντας πως «Νομίζω ο κ. Χριστοδουλίδης έχει μεγαλύτερη ιδέα για τον εαυτό του από εκείνη που έχουμε εμείς. Δεν τον διαχωρίζουμε από όλους τους υπόλοιπους υπουργούς τον κρίνουμε όπως έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε» ενώ πρόσθεσε πως το ΑΚΕΛ δεν έχει πρόβλημα αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Χριστοδούλιδης το 2023. 

ΠΟΙΟΙ όμως προσπαθούν να αποδομήσουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη; 

Πέραν του ΑΚΕΛ, είναι άτομα, οργανώσεις και NGO που ελέγχονται από το ΑΚΕΛ καθώς και άνθρωποι του ΑΚΕΛ που είναι οργανωμένοι και στα SocialMedia (θα προσέξετε ότι μόλις γίνει ανάρτηση από συγκεκριμένα πρόσωπα, η ανάρτησή αυτή μαζεύει likes και αρκετές κοινοποιήσεις – ενώ όποιος πει κάτι εναντίον τους, μαζεύονται είτε επώνυμα είτε ανώνυμα και προσπαθούν μαζικά να αναχαιτίσουν το σχόλιο).

Παράλληλα αποδόμηση Χριστοδουλίδη προσπαθούν και άλλοι είτε λόγω «ευκαιρίας», είτε λόγω αριστερών ριζών. 

Ακόμη στην προσπάθεια ρίχτηκαν και αρκετοί άλλοι, καθώς και άτομα, σύνολα και οργανωμένοι που έχουν μότο «λύση εδώ και τώρα ανεξαρτήτως των θέσεων της Τουρκίας» (αυτά τα άτομα τα αναγνωρίζετε εύκολα διότι ασχέτως τι λέει η Άγκυρα, αυτοί επιρρίπτουν την ευθύνη της μη λύσης στην ελληνοκυπριακή πλευρά). 

Βεβαίως την προσπάθεια αποδόμησης σιγοντάρουν και τάξεις εντός της δεξιάς, οι οποίες δεν θα ήθελαν για τους δικούς τους λόγους να δουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη να λαμβάνει το χρίσμα (εννοείται πάντα με τις ευλογίες του ΑΒΕΡΩΦ) του υποψηφίου του ΔΗΣΥ. 

Ο πόλεμος θα είναι ανελέητος. Και όσο κοντεύει ο καιρός των Προεδρικών θα γίνεται ακόμη πιο σφοδρός και πιο δυνατός. 

Απλώς εσείς να ξέρετε πως όσοι ασκούν κριτική στον ΥΠΕΞ η συντριπτική τους πλειοψηφία καθοδηγείται από ατζέντα…!!! 

Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής, αλλά στην προκειμένη, να σταθμίζετε τα σχόλια και τα επιχειρήματα περισσότερο από άλλες φορές μιας και υπάρχει οργανωμένη προσπάθεια αποδόμησης του ΝΙΚΟΥ. 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Την κάνω... 

Home