Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εμφύλιος και στο ΑΚΕΛ –Στόχος Στέφανος & Μαυρογιάννης

Offsite Team -
05.08.2022 - 08:00

Εμφύλιος και στο ΑΚΕΛ –Στόχος Στέφανος & Μαυρογιάννης

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 31/7)

Σε μια περίεργη δήλωση προχώρησε τις προάλλες ο ΤΟΥΜΑΖΟΣ ΤΣΙΕΛΕΠΗΣ πρώην μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας και υπεύθυνος κυπριακού στο ΑΚΕΛ. 

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Ο ΤΣΙΕΛΕΠΗΣ στην ουσία επανάφερε στην επικαιρότητα το θέμα των συζητήσεων στο Μοντ Πελεράν και στο Κραν Μοντανά και μάλιστα για το θέμα των Εγγυήσεων. 

Στον Τσιελεπή απάντησε ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ενώ στην αντιπαράθεση ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ούτε ο ΑΒΕΡΩΦ ούτε ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ. 

Αυτό όμως που μαθαίνει Ο ΕΦΕΤΗΣ στο παρασκήνιο είναι πως στο ΑΚΕΛ μαίνεται ΕΜΦΥΛΙΟΣ.

Από την μια είναι ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την επιλογή ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ και από την άλλη διάφορα στελέχη, τα οποία θεωρούσαν πως η καλύτερη επιλογή για ΑΚΕΛ ήταν ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. 

Εξού, έλεγαν στον ΕΦΕΤΗ, ‘και η δήλωση ΤΣΙΕΛΕΠΗ, η οποία ουσιαστικά ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ του ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ μιας και ο υποψήφιος της Αριστεράς απέρριψε πολλές φορές την εκδοχή ότι η Άγκυρα αποδέχτηκε κατάργηση εγγυήσεων’, όπως το σχετικό βίντεο από podcast (εκπομπή legalmatters)

Σύντροφοι. Φέρτε τα μίλια σας, αφήστε τις κόντρες και τις μεταξύ σας αντιπαραθέσεις και συσπειρωθείτε γύρω από τον Μαυρογιάννη.

Διότι τον Μάρτιο όπως πάτε και εσείς και ο ΔΗΣΥ, θα σας κυβερνούν οι φίλοι του ΕΦΕΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΣ και ΣΙΖΟ και οι δυο μεγάλοι θα εισέλθουν σε μια 5ετία κρίσης, φθοράς και κλάματος… 

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<< 

Home