ΕΣΤΙΑ: «Ευχαριστούμε»… που θα πληρώνουμε!

ΕΣΤΙΑ: «Ευχαριστούμε»… που θα πληρώνουμε!

Το ΕΣΤΙΑ και το νέο γενναιόδωρο κρατικό Σχέδιο για δανειολήπτες

 

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

Πανηγυρίζει ο ΠΕΤΡΙΔΗΣ επειδή λέει αιτηθήκαν αρκετοί για το ΕΣΤΙΑ. 

Όπως μας ενημέρωσε την περασμένη Παρασκευή (10/1) «ο τελικός αριθμός των αιτήσεων για ένταξη στο σχέδιο υπερβαίνει τις 5,400 αιτήσεις, που υπερβαίνει το 50% των δικαιούχων». 

Να σας θυμίσω στο μεταξύ, ότι αρχικά οι εκτιμήσεις ήθελαν τους Δικαιούχους στις 20,000. Μετά τους έριξαν στις 15,000. Τέλος μείωσαν τους δυνητικά δικαιούχους στις 10,000.

Ο ΕΦΕΤΗΣ: Γεμίζουν γρήγορα θέσεις για Βουλευτικές (ονόματα, φώτο)

Όμως το ωραίο είναι άλλο. 

Είπε ο Κώτσιος επίσης: «η Κυβέρνηση επιθυμεί να ευχαριστήσει όσους δανειολήπτες υπέβαλαν αίτηση, προκειμένου να επωφεληθούν από τις πρόνοιες ενός γενναιόδωρου κρατικού Σχεδίου, που σκοπό έχει να προστατεύσει την πρώτη κατοικία όσων πραγματικά αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους». 

Καλά ρε Κωστή μου. Θα πληρώνουν οι φορολογούμενοι τις δόσεις των συμπολιτών μας που αδυνατούν να πληρώσουν, και σωστά λέω θα γίνει έτσι, αφού πρέπει να επιδεικνύουμε αλληλεγγύη και κοινωνική μέριμνα, αλλά πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ; 

Από την άλλη θα μου πεις: Καλά εσένα το «ευχαριστώ» σε πείραξε; Έλα ντε... Με αυτά που ζούμε, όντως. Αυτό είναι το πρόβλημα;

Home