Γιατί τρέμει ο Νουρής για τις εκλογές

Γιατί τρέμει ο Νουρής για τις εκλογές

Πλησιάζουν οι εκλογές, τρέμει ο Νουρής....

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 9/5)

Ο Νίκος Νουρής ετοίμασε 132 κινητά συνεργεία εκλογών τα οποία θα πηγαίνουν στα σπίτια όσων είναι κρούσματα και όσων είναι πρώτες επαφές και βρίσκονται σε καραντίνα για να ψηφίσουν. 

Όμως έχουμε ξεκλείδωμα από 10 Μαΐου. 

Αν τα κρούσματα αυξηθούν λόγω ξεκλειδώματος σημαίνει πως θα αυξηθούν και τα άτομα που θα είναι σε καραντίνα κατά την ημέρα των εκλογών, αφού μαθηματικά, βγαίνει πως αν θα υπάρξουν αρκετά κρούσματα μετά το ξεκλείδωμα αυτά θα αρχίσουν να εμφανίζονται σε 10 μέρες. Άρα γύρω στις 20 Μαΐου. 

Συνεπώς κατά την 30η Μαΐου που θα είναι οι εκλογές αυτοί που θα βρίσκονται σε καραντίνα ενδεχομένως να αριθμούν σε χιλιάδες. 

Κάντε μια απλή πράξη να δείτε: 

Αν τα κρούσματα είναι 500 ανά ημέρα και υπολογίσετε τα κρούσματα κατά τις 14 μέρες πριν τις εκλογές τότε αυτόματα την ημέρα των εκλογών θα έχουμε 7,000 πολίτες σε καραντίνα ως κρούσματα. 

Αν προσθέσετε τις επαφές των κρουσμάτων των τελευταίων 7 ημερών προ των εκλογών (επειδή οι πρώτες επαφές αποδεσμεύονται σε 7 μέρες) και ας πούμε μέσο όρο κάθε κρούσμα δηλώνει μόλις 2 άτομα ως πρώτη επαφή τότε έχουμε: 

3,500κρούσματα (της τελευταίας βδομάδας) Χ 2 (πρώτες επαφές) = 7,000 πρώτες επαφές που θα είναι σε καραντίνα την ημέρα των εκλογών. 

ΣΥΝΟΛΟ: 7,000 κρούσματα + 7,000 επαφές = 14,000 πολίτες σε καραντίνα την ημέρα των εκλογών. 

Και ο ΝΟΥΡΗΣ έχει 132 κινητά συνεργεία. Αν δηλώσουν όλοι αυτοί πως θέλουν να ψηφίσουν, τα συνεργεία θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν διότι αναλογεί στο κάθε ένα 110 άτομα – άρα 110 διαφορετικές διαδρομές το κάθε συνεργείο… 

Αμάν Νουρή… Εσκέφτηκες να χαθεί και καμιά κάλπη;;;;;;;;;;;

Όμως σκεφτείτε και το άλλο: 14,000 κρούσματα και επαφές σιγά μην δηλώσουν ΟΟΟΟΟΛΟΙ πως θέλουν να ψηφίσουν. Ο άλλος θα είναι με πυρετό και άλλη έγνοια δεν θα έχει από το να ψηφίσει; 

Να σας πω ακόμα μια «πελλή εξίσωση»; 

14,000 κρούσματα και επαφές σε καραντίνα σημαίνει αυτόματα 6 με 7% αύξηση της αποχής (αν δεν καλέσει κανένας από αυτούς την κινητή μονάδα για να ψηφίσει που είναι και το πιο πιθανό)…

ΩΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

>>> Όλο το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ της Offsite εδώ <<<

Home