Χαράς στην τύχη του Νίκαρου (Σεϋχέλλες – Άραβας)

Χαράς στην τύχη του Νίκαρου (Σεϋχέλλες – Άραβας)

Έχει... πληροφορίες για το ταξίδι του Νίκαρου στις Σεϋχέλλες ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ

Μα είδατε ρε παιδί μου… Είναι πολύ τυχερός ο Νίκαρος μας. 

Ο ΝΙΚΑΡΟΣ που λέτε καθόταν και σκεφτόταν που να πάει διακοπές με όλο του το σόι να ξεκουραστεί. Αυτός, η Άντρη μας, οι κόρες και οι γαμπρούδες καθώς και τα εγγόνια. 

«Μια φορά όλοι μαζί», σκέφτηκε  (Μα τι μια φορά; Διερωτάται ο ΕΦΕΤΗΣ. Διαβάστε εδώ: Όπου πάει, πάνε και οι κόρες του;)

Και εκεί που τον έτρωγε η σκέψη για το που θα πάει διακοπές, εντελώς ΤΥΧΑΙΑ και ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ εβρέθηκε ο φίλος του ο Σαουδάραβας, ο οποίος διαθέτει τζετ αλλά και εξοχικό στις ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ

Δείτε επίσης: Ο ΕΦΕΤΗΣ: Κοχλάζει η βάση ΔΗΣΥ - «Κανονίζονται μόνο του Κάρογιαν»

Εντελώς λοπόν τυχαία και συμπωματικά, ο Νίκαρος βρέθηκε με τον παρέα μας, και άρχισαν να συζητούν για τις διακοπές τους. 

Του είπε ο Νίκαρος ότι έψαχνε προορισμό να πάει κάπου με όλο του το σόι και, είναι απίστευτο αλλά κοιτάξτε σύμπτωση ρε παιδί μου: 

Του λέει ο άνθρωπος, ρε Νίκαρε, γιατί δεν έρχεσαι Σεϋχέλλες ρε; Έλα να πάμε με το τζετ μου. Ούτως ή άλλως εγώ θα πάω. Να σας πάρω κι’ εσάς «και δεν θέλω γρόσι» (γρόσι ήταν το αντίστοιχο του σεντ στα παλιά χρόνια όποιος είναι νεαρός και δεν ξέρει). 

fot

Μα θέλω να τους πάρω ούλλους, απάντησε ο Νίκαρος. 

«Εν πειράζει σιόρ, εν μεγάλο το τζετ, χωρεί τους», του απάντησε ο Σαουδάραβας. 

Και έτσι έγινε Κύπριοι υπήκοοι. 

Ο Νίκαρος μετέβηκε στις Σευχέλλες, έπινε τα μοχίτο του και τις μαργαρίτες του και χαλάρωσε οικογενειακώς

Νομίζετε σας δουλεύω; Διαβάστε εδώ τι λέει ο Οδυσσέας στην έκθεσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή (31/1): «… ο ίδιος ο ΠτΔ μάς ενημέρωσε ότι  το αεροσκάφος, που έχει έδρα το αεροδρόμιο Λάρνακας, θα μετέβαινε στις Σεϋχέλλες για μετακίνηση της οικογένειας του ιδιοκτήτη του αεροσκάφους, όπου αυτός παραθέριζε. Λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρεί με τον ΠτΔ, ο ιδιοκτήτης του αεροσκάφους του πρότεινε, προς αποφυγή των εμπορικών πτήσεων μέσω τρίτων χωρών, τη διευθέτηση μετάβασης του Προέδρου και της οικογένειάς του κατά την ημέρα αναχώρησης του αεροσκάφους για Σεϋχέλλες όπως και κατ΄ ανάλογο τρόπο διευθετήθηκε και η επιστροφή».

Θέλετε να διαβάσετε όλη την έκθεση; Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ με αυτούσια την έκθεση

Home