Η αγκαλιά Χριστοδουλίδη - Θεμιστοκλέους & η εκδίωξη του από ΕΛΑΜ

Η αγκαλιά Χριστοδουλίδη - Θεμιστοκλέους & η εκδίωξη του από ΕΛΑΜ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 10/10)

Το ΕΛΑΜ έδιωξε τον Θεμιστοκλέους και τον αγκαλιάζει ο Χριστοδουλίδης ή τον αγκάλιασε ο Χριστοδουλίδης και τον έδιωξε το ΕΛΑΜ; 

Αν διερωτάστε ποιο από τα δυο ισχύει είναι το δεύτερο. 

Ο ΕΦΕΤΗΣ έχει το στόρι και θα σας πει τι έγινε: 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε επίσκεψη του στην ΠΑΧΝΑ (1η Οκτωβρίου) συνάντησε και τον ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ. 

Ο δεύτερος τον προέτρεψε «να μην κάνει πίσω» και «να μείνει μέχρι τέλους στην κούρσα των Προεδρικών εκλογών», οπόταν και η σχετική αγκαλιά που δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ την περασμένη βδομάδα.  

Η φωτογραφία γίνεται viral με αρκετούς να σχολιάζουν κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη διερωτώμενοι τι κοινό έχουν οι δυο… και θα έπρεπε να υπήρχε αυτός ο «εγκάρδιος χαιρετισμός»… 

Ο Α. Θεμιστοκλέους παρεμβαίνει σε διάφορους διαλόγους και υποστηρίζει / προασπίζεται τον Νίκο Χριστοδουλίδη. 

Το ΕΛΑΜ λαμβάνει τις παρεμβάσεις του Θεμιστοκλέους ως «εκτός γραμμής» διότι ένας βουλευτής τους (ο Α. Θεμιστοκλέους) προασπίζεται και υποστηρίζει δημόσια τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ΥΠΕΞ της Κυβέρνησης ΔΗΣΥ. 

Αυτό επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Θεμιστοκλέους, ο οποίος με δηλώσεις του χαρακτήρισε τους  λόγους επικαλείται το ΕΛΑΜ ως προφάσεις εν αμαρτίαις. «Ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από το γεγονός ότι υπερασπίστηκα τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη όταν δέχθηκε μια αήθη επίθεση από ιστοσελίδα και μου απέστειλαν μια επιστολή που είναι ένα ιταμό τελεσίγραφο το οποίο εγώ απέρριψα», δήλωσε ο κ. Θεμιστοκλέους.

Αυτά...!!!

Home