Η ΕΔΟΝ, ο Παμπορίδης και ο… «μαύρος γάτος» (φωτ.)

Η ΕΔΟΝ, ο Παμπορίδης και ο… «μαύρος γάτος» (φωτ.)

Τρολάρισμα στο Twitter με αφορμή το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου

Η ανάρτηση του πρώην Υπουργού Υγείας με στίχους από το πασίγνωστο τραγούδι «Ο Μαύρος Γάτος» δεν πέρασε απαρατήρητη από την ΕΔΟΝ. Ο Γιώργος Παμπορίδης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter τους στίχους του τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «βγήκε λοιπόν σεργιάνι /το χαφιεδότσουρμο, /Αυτοί που αποτελούνε, / Τον εθνικό κορμό», προσθέτοντας την εξής λέξη «#κατάντια». 

Ο χρήστης «Φεστιβάλ ΕΔΟΝ» απαντώντας στον Γ. Παμπορίδη του έστειλε «μια πρόσκληση» της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην πύλη Αμμοχώστου (3-5 Ιουλίου). 

Ετοιμόλογος ο πρώην Υπουργός, απάντησε ότι «δεν είχα ποτέ φοβικά σύνδρομα! Την αναμένω». 

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι «Ο Μαύρος Γάτος» γράφτηκε το 1984 από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου για λογαριασμό του συνονομάτου του Βασίλη και έκτοτε έχει χιλιοτραγουδηθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Αν κρίνουμε από όσα γράφει τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Παμπορίδης θα μπορούσε να είχε επιλέξει και την προηγούμενη στροφή:

«Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά / και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά /ρε θες να κάνουν κίνημα του γάτου οι καρποί / κι ό,τι γλυκά ροκάνιζαν σαν φούσκα να χαθεί».

Η συνέχεια έπεται με ενδιαφέρον…

Home