Λευκωσία: Γεμάτο λακκούβες το πάρκινγκ στο παλιό ΓΣΠ

Λακκούβες στο χώρο στάθμευσης του ΘΟΚ

Κάτι από τοπίο στον μακρινό Άρη, θυμίζει ο χώρος στάθμευσης στο παλιό ΓΣΠ. Ειδικά αυτές τις μέρες μετά τις βροχές, είναι απορίας άξιο πως μπορεί αυτοκίνητο να διασχίσει το πάρκινγκ αυτό.

Μετά την επίσκεψη της Γαίας, oh yeah, ο εν λόγω χώρος στάθμευσης ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά από εκατοντάδες πολίτες, άρχισε να μοιάζει με τον κόκκινο πλανήτη της Nasa και του Elon Musk, κάτι που σκανδαλίζει το ενδιαφέρον της διαστημικής κοινότητας και την ίδια στιγμή παιχνιδίζει χαρωπά με τα νεύρα των επηρεαζόμενων.

Οι λακκούβες στον εν λόγω χώρο, που περισσότερο μοιάζουν με διαστημικούς κρατήρες παρά με τα χαριτωμένα muddy puddles απ’ το Peppa Pig, προσκαλούν τους πολίτες (και τα κάρα τους) σε μία καθημερινή υδάτινη motocross εμπειρία και παράλληλα προσφέρουν ένα διαστημικό υπερθέαμα.

παλιο γσπ

Πληροφορίες που θέλουν την NASA να επιδεικνύει περίσσιο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περιοχή παραμένουν ανεπιβεβαίωτες και συντονίζονται με την τροχιά του κυπριακού yolo (πλανήτης προς εξερεύνηση κι αυτός). **ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:** Ζούμε στην εποχή που βλέπουμε σε βίντεο ηλιοβασιλέματα από τον Άρη

 

19