Μα διαγράφουν και οι Πράσινοι παράτυπα «αντιφρονούντες»;

Μα διαγράφουν και οι Πράσινοι παράτυπα «αντιφρονούντες»;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ - Ο ΕΦΕΤΗΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΦΕΤΗΣ (Από τον ΕΦΕΤΗ που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 10/10)

Η ρήση όποιος φεύγει από το Μαντρί τον τρώει ο Λύκος, τελικά φαίνεται να ισχύει για όλους και για όλα τα κόμματα. Είτε το παίζεις «φιλελέ», είτε «σούπερ δημοκράτης» στην τελική όλοι, μα όλοι δεν θέλουν «μες τα πόδια τους» αντιφρονούντες. 

Στην πολιτική, το μότο «όποιος φεύγει από το Μαντρί τον τρώει ο Λύκος», δεν ισχύει μόνο για περιπτώσεις αντιδραστικών τύπων που αποχωρούν πυροβολώντας από τα κόμματα και πάνε να δημιουργήσουν δικά τους κόμματα ή κινήματα, αλλά ισχύει και σε περιπτώσεις που ένα στέλεχος δεν συμμορφώνεται ή δεν ακολουθεί ή έρχεται σε «κόντρα με τον Αρχηγό» και δημιουργεί μπελάδες. 

Αν δημιουργείς μπελάδες, φεύγεις. Απλά πράματα

Και αυτό ισχύει ακόμη και στους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣοι οποίοι προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να εμφανιστούν ως οι «ΤΕΛΕΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ», αφού όπως θα διαβάσατε ένας ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ κατάφερε και εξέδωσε μέσω δικαστηρίου interim order για ακύρωση των εκλογικών διαδικασιών των Πρασίνων, διότι οι Πράσινοι τον διέγραψαν από μέλος παράνομα. Το Δικαστήριο ζητά να γραφτεί εκ νέου ο συγκεκριμένος ως μέλος των Οικολόγων (μέχρι να εκδικαστεί η αγωγή) και να αναβληθούν οι εκλογές (60 ημέρες), ώστε να διασφαλίζεται το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι και στο συγκεκριμένο μέλος.  

Διαβάστε αυτούσια την απόφαση δικαστηρίου εδώ

Home